Какви калници да купя?

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какви калници да купя?

Мнениеот filippo_33 » Сря Юни 04, 2014 9:37 am

Здравейте,имам крос grx9 26"цола,и ми се ще да му сложа калници.На старото ми колело сложих някакви по препоръка на продавача и предния се счупи за 2 месеца точно там където се захваща.калниците струваха 15-20лв комплект.Сега гледам и се чудя кои да си взема препоръчаха ми симпла хамер 2 за цена 29лв.Някой има ли такива?Мнения?Отзиви?Препоръки за друг комплект калници?Искам мнения от хора които ползват дадени калници,понеже търговците си хвалят стоката и сондирането на мнение е трудно.
filippo_33

Рейтинг: 1200

Re: Какви калници да купя?

Мнениеот bio » Сря Юни 04, 2014 10:11 am

filippo_33 написа:Здравейте,имам крос grx9 26"цола,и ми се ще да му сложа калници.На старото ми колело сложих някакви по препоръка на продавача и предния се счупи за 2 месеца точно там където се захваща.калниците струваха 15-20лв комплект.Сега гледам и се чудя кои да си взема препоръчаха ми симпла хамер 2 за цена 29лв.Някой има ли такива?Мнения?Отзиви?Препоръки за друг комплект калници?Искам мнения от хора които ползват дадени калници,понеже търговците си хвалят стоката и сондирането на мнение е трудно.

използвай търсачката на сайта. мисля, че са дискутирани ... различните калници.
мое мнение е, че за MTB ... ако вали ставаш на прасе и калници от този тип са просто безмислени.
за шосе/асфалт си има цели калници, които си вършат чудесна работа.
аз карам с подобен - http://marshguard.com/ за да си пазя вилката от кал.
замислял съм се и за един ass saver, ама цената не ми харесва много много.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот filippo_33 » Чет Юни 05, 2014 2:34 pm

Готово,взех си симпла хамер 2 комплекта за 29лв.изглеждат еластични,дано изкарат по дълго.
filippo_33

Рейтинг: 1200

Мнениеот Vorac » Чет Юни 05, 2014 3:30 pm

След няколко месеца им се разлуфтват апаратите. Или сменяш за 3 лв, или го заливаш с течен силикон и става вечен.

А BenderFender можеш да си изрежеш от пластмаса на двулитровка и после го хващаш с 4 свине (все още експериментирам в тази насока, не зная колко добре може да стане).
Vorac

Рейтинг: 1513

Назад към Продукти за крос-кънтри