Гуми Geax!?

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Гуми Geax!?

Мнениеот LIL » Вто Ное 29, 2011 12:39 pm

Имате ли впечатления от марката и по специално моделите- Мезкал/АКА Плума!?
http://www.mtb-bg.com/index.php/other/c ... x-vittoria
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Re: Гуми Geax!?

Мнениеот Иво Кънев » Вто Ное 29, 2011 10:14 pm

За "АКА Плума" е рано за впечатления, тъй като е нов модел и ще е налична в началото на 2012та.
За "Мескал" нека да кажат колегите, че ще стане реклама иначе :D
Иво Кънев

Рейтинг: 1200

Мнениеот 5roff » Сря Ное 30, 2011 10:57 am

Мога да се изкажа за Geax Gato 2.3- карам я от много скоро, но съм с много добри впечатления (като предна, в комбинация със задна Michelin XC A.T.2.0). Пробега ми е около 150км, без асфалт- три различни маршрута- широколистна гора(мокро време), иглолистна гора (мокро и сухо време) и открити каменисти пътища. Забелязах още на първото ми каране, че страничния грайфер работи. Държеше предницата стабилно на преминаванята по различни откоси, коловози и т.н. Материала на гумата е една идея по-мек*, което я прави чудесна за тази част от годината. Като тегло не забелязах да е много по-тежка от Michelin XC A.T.2.0, въпреки по-големия и размер. Цената е разумна (около 40лв беше).

Дълеч съм от мисълта, че мнението ми е от погледа на истинските карачи :agree:

*съпоставено с Michelin XC A.T.2.0 и CST Critter 2.1
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот NikolaZ » Пет Дек 02, 2011 10:52 pm

Sweeter far than life I found that love was
Аватар
NikolaZ

Рейтинг: 1225

Мнениеот MusicShaker » Съб Дек 03, 2011 5:54 pm

Искам и аз да споделя-нямам впечатления от конкретните модели, за които питаш, но от един месец карам отпред Barro Mountain 2,3, а отзад Saguaro 2,25.
Изпробвах ги по различни терени, вкл. и на кал и впечатленията ми са много добри - особено по черно и трошляк.
Преди бях с Maxxis High Roller 2.1 и се чувствах доста нестабилно с тях, все пак бяха и по-малки, но и бях чел и на друго място във форума не много бляскави изказвания за този модел на Maxxis. Така че, мога много да ги похваля от Geax! Гумата е наистина доста мека и еластична - вероятно бързо ще се износва, но пък това я прави, според мен, по-стабилна. Комбинацията на различни предна и задна си е моя измислица и не претендирам, че е най-правилната. Цената е също добра - взех ги от Нахи за по 35 лв. парчето:)
strive al 8.0
Аватар
MusicShaker

Рейтинг: 1520

Назад към Продукти за крос-кънтри