Не бях карал от близо две години, след като направих един необмислен преход от около 100км в един августовски пек със старото колело:

Като достигнах до точка Б, просто подарих колелото на брат ми и повече не го погледнах - тежко, нестабилно.... евтино.
Миналата година си взех един Drag ZX-4 и трябва да кажа, че за парите е много прилично колело. Успях да направя обиколката на Витоша без инциденти и без сериозни тренировки, а колелото се ъбюзва доста често из бордюрите и улиците на София.
Размерът на рамката е 18" и като че ли ми е малко голямо - чатала ми опира в горната тръба като стъпя с двата крака на земята и някак си не ми е комфортно като съм на едно място - чуствам го една идея по-голямо, въпреки че едва ли е фатално. Като го карам, нямам никакви забележки и проблеми - машината е ток и жици!
В гаража имаме и Drag ZX4 TE 2011, но с рамка 16". Тя пък ми изглежда прекалено малка.
В тази връзка, бихте ли ме посъветвали дали тази рамка (17") би била добър заместител на сегашната ми (18")

Drag ZX LTD 2012
Идеята ми е да прехвърля всички компоненти, а старата да запазя, продам или подаря на някой крайно нуждаещ се.
Поздрави и предварително благодаря за споделеното инфо.