noob написа:Здравейте,
имам едно питане относно новите модели за 2013г. Тези дни прегледах какво ново има и окото ми хванаха :
1) RAM HT.ONE .2
2)SCOTT ASPECT 620/30/40/50
3)SCOTT SCALE 670/970
принципно ми се дават до към 1000лв., но ако някои ме светне, че няма смисъл да дам 1000лв като мога да досъбера до към ~1500лв и да взема 'по изтинско' бих го обмислил.
И не ми стана много ясно каква е далаверата от тия 29-тки. Доста клоня към Рам-чето ...но наистина не знам...просто не разбирам достатъчно.
Ще карам в града, най-много по парковете от време на време. Държа на здравината впредвид, че съм доста тежък.
Благодаря предварително и всичко най!
Поздрави
kobso1245 написа:Не знам какви са тия плюсове за РАМ-а, като има адски нисък клас окомплектовка(за колело за 1060лв). Скот-овете не можах да има намеря цените, но ако са сходни, просто съм с 3 ръце за тях.
noob написа:kobso1245 написа:Не знам какви са тия плюсове за РАМ-а, като има адски нисък клас окомплектовка(за колело за 1060лв). Скот-овете не можах да има намеря цените, но ако са сходни, просто съм с 3 ръце за тях.
Скотовете са 1450лв.
kobso1245 написа:noob написа:kobso1245 написа:Не знам какви са тия плюсове за РАМ-а, като има адски нисък клас окомплектовка(за колело за 1060лв). Скот-овете не можах да има намеря цените, но ако са сходни, просто съм с 3 ръце за тях.
Скотовете са 1450лв.
Ами тогава можеш да хвърлиш по едно око на Драг новите ЗХ 6-ци, дето са 2013-та(по спомен са около 1600лв), но за тия пари вече.....
Иначе аз, като истински фен, бих препоръчал Крос ГРХ 9(по спомен е колкото РАМ-а), но е с доста по-висок клас компоненти. Това е, ако наистина искаш около 1к да дадеш. Вече за 1,5к и нагоре, ако държиш да е ново-Драг, може би РАМ(там обаче не им знам окомплектовките вече), също така Canyon имат добри окомплектовки за тия пари, но Скот-а напълно го изключвам(за тия пари да си вземеш колело с XCR меко казано гавра).
Erusalim написа:никoй няма да посмее да напише че Scотта е по хубав велосипед от рама такава е политиката на форума...
Erusalim написа:а човек с ум едва ли би се колебал между рам,драг и Scотт
Erusalim написа:по отношение на истината сам много последователен.рам и драг са паяжина за заблудени мухи...а ти баце никво колело не си тръгнал да си копуваш.човек с пари обикновено има и ум,а човек с ум едва ли би се колебал между рам,драг и Scотт
noob написа:А XCR какво е?! Значи твърдо отхвърям скота.
unsigner написа:noob написа:А XCR какво е?! Значи твърдо отхвърям скота.
Suntour XCR е вилката.
Ей тук:
http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/confused-about-low-end-suntour-suspension-forks-640272.html
един, който се представя за човек от Suntour, подрежда техните вилки така: XCT < XCM < XCR
noob написа:unsigner написа:noob написа:А XCR какво е?! Значи твърдо отхвърям скота.
Suntour XCR е вилката.
Ей тук:
http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/confused-about-low-end-suntour-suspension-forks-640272.html
един, който се представя за човек от Suntour, подрежда техните вилки така: XCT < XCM < XCR
Erusalim написа:бако и най посния от към части Skотт го предпочитам пред най върховия pам поради простата причина че като станеш на входа на цехчето на Рам и като видиш ви3иономиите на тия дето "прават колелетата" е няма такава трагедия !!! то сигурно в концлагерите хората са влизали с по висок дух и надежда,отколкото тия "работници" отиват на "работа"! аз на нещастници с такива фи3иономии не бих дал да ми напомпат гумата (не им искам въздуха от компресора) не колело да ми дават !!! такова колело е заредено с супер много отрицателна енергия която се предава на тоя които го кара.как мислиш едни хора с обречени и нещастни фи3иономии и съдби могат ли да направят коелело което да се возиш щастливо на него??!
ikpirgov написа:Съгласен съм с ohoboho46, ако е предимно за града, модели като GRX 7(659лв) или 8(659лв промоция) на Крос или ZX-4 TE на Драг са си "истински" и на доста добри пари.Аз лично от 2г карам Крос GRX9, както в град така и по черно и съм мн доволен.
noob написа:Май ще е това :
http://www.sportdelivery.com/bg/product ... cite-White
по магазините ги нямат още 2013 моделите...
bb_king написа:noob написа:Май ще е това :
http://www.sportdelivery.com/bg/product ... cite-White
по магазините ги нямат още 2013 моделите...
Тази цена е абсурдна за този скот с окомплектовка ацера и вилка xcm.Реално трябва струва най-много 600-650лв.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта