Stoks1 написа:Взимай от тука последната 17" http://screambikes.eu/bg/ramki-mtb-tvar ... -2012.html и работата заспива!
Shady™ написа:Колко си висок? Иначе аз бих си купил RAM-a (лично предпочитание) но реално на 100% бих изключил C1-то.
dviktor написа:Да не отварям нова тема, решил съм да си сменям рамката, висок съм 178 и дължината на крака ми е 80 см в момента карам с рамка 18 инча Drag zx4.
Но искам следващата рамка да ми е 19 инчова. За съжаление ЛТД-то е само 17 инча другите размери са изчерпани и нямало да ги има. Някакви други предложения, бюджета е около 300 -350 лева. Карам предимно XC.
Любо написа:Здравейте . Аз имам HT ONE.3 . Общо взето колелото ми харесва , но имам забележки към скоростите , предния дерайльор , курбелите , спирачките и т. н. Мисля напролет всичките тези компоненти да ги сменя с по-качествени . Въпроса ми към колегата , който търси рамка е какви компоненти смята да и слага . Благодаря
RastaWarrioR написа:Няма как началния клас на който и да е производител да ти хареса но понеже съм минал по този път и за три години смених 3 колела с обща цена като за 9-10 килограмова 29'ка ........ събирай пари и купувай цяло колело.
dviktor написа:Тръгнах и аз по сложният път, с нови части. Но и това си има тръпкаОтделям средства постепенно и някак не се усещат, но не трябва да се тегли после чертата че става лошо.
![]()
Относно рамката Drag ZX LTD 2012 видях я на живо и ми хареса, пробвах колело с 19 инчова рамка и ми се стори удобна и по мярка, за 17ска ще ми е малка. Остава и информацията че ще има скоро да е вярна, и да е на същата цена, времето ще покаже. Определено съм се насочил към тази рамка.
Любо написа:Здравейте . Аз имам HT ONE.3 . Общо взето колелото ми харесва , но имам забележки към скоростите , предния дерайльор , курбелите , спирачките и т. н. Мисля напролет всичките тези компоненти да ги сменя с по-качествени . Въпроса ми към колегата , който търси рамка е какви компоненти смята да и слага . Благодаря
dviktor написа:Вчера отново се обадих да вида дали скоро ще имат ZX LTD 19, но нямат информацияЩе почакам още малко и накрая ще се насоча към друга рамка.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта