Здравейте хора,
пускам тази тема с надежда да събера надежни коментари, които да ми помогнат за разрешаването на една дилема която ме мъчи цяла седмица, а именно каква задна капла да си билдна. Проблемът ми се корени в това, че не мога да определя какъв е стилът ми на каране. Определено карам агресивно, обичам да спускам, обичам и да катеря. Миналата година си взех Ram HT Three с вилка Recon 120mm от trueriders и за сега оставам леко разочарован от базовите компоненти на колелото. Осъзнавайки че е типично XC колело реших да се опитам да го ъпгрейдна така че да стъпи на стилът ми на каране. След година изтезания задната главина formula DC32 е време да бъде сменена, тъй като вече е тотал щета. Прочетох множество коментари, ревюта и какви ли не мнения за какви ли не главини. От това което разбрах, е че ако искам хубава главина то това е Hope Pro 2 EVO (135мм QR), но тъй като е почти невъзможно да се вместя в бюджет от 400 лв макс с такава главина + свясна шина + спици и пренаплитане започвам да се ориентирам към нещо, като Nukeproof Generator R 135mm/12. Това което ме мъчи, е заслужава ли се да се дават толкова пари за капли и главини за XC колело? С какви главини карате Вие? Предложения за компоненти, които да гонят здравина и бързина?