Къде в Софияима магазини за колелета?

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Къде в Софияима магазини за колелета?

Мнениеот Ghosy » Чет Май 19, 2016 9:40 pm

Купили са traction-a, който исках, а тамън събрах парите.И ми предстои ходене до София, та кажете къде мога да обиколя да погледна колелета, някъде около центъра или поне да се стига с метро и като цяло по възможност да ми кажете няколко големи магазина, които да са близо един до друг, че да мога пеша да ходя.
Говорим за 29ка твърдак, доста желателно да е с roch shox вилка, каквато и да е марка, цена 900 лв горе долу, но в никой случай повече от 1000.По принцип cube ми изглеждат много готини, ама за тия пари май няма да ме огрее и с такава вилка да е...?
Ghosy

Рейтинг: 1200

Re: Къде в Софияима магазини за колелета?

Мнениеот ЧестоНеадвкватен » Чет Май 19, 2016 10:00 pm

Байкс Център на Булевард България можеш да видиш точно къде е в сайта им. Това е един от най големите магазини тук. Ако си харесал нещо конкретно врътни им един телефон и ще ти го доставят в който магазин ти е удобно.
ЧестоНеадвкватен

Рейтинг: 1488

Мнениеот demeus » Пет Май 20, 2016 4:31 am

Да, по булевард "България"в посока към планина Витоша има тамън 3 магазина "Bike center", "Вело мания" - там се предлгат предимно модели на "Drag" и малко по-нагоре, след мол "България" е магазина на "Scott", в тоя магазин по принцип колелата са по-скъпи, но може да изпадне нещо. А надясно от същия мол е "Max bike" (до "Happy" -то)
“ The more you Learn, The more you Earn ”
Аватар
demeus

Рейтинг: 1320

Мнениеот victortrt » Пет Май 20, 2016 8:48 am

За 900-1000 лева ново се сещам само това - http://koleloto.bg/product/1178/cross-2 ... -2016.html което май сме обсъждали в твоята тема
Ако не ти се бие път до България и Гоце Делчев, за да посетиш "най-големия магазин в България", магазинът от линка е до Метростанция Сердика /малка уличка, успоредна на Мария Луиза, до Халите/, но е малък и е по-добре да попиташ по телефона за наличности и размери.
Наблизо, на Княз Борис /следващата/ две преки по на север е магазинът на Драг, но те май не слагат напоследък такива вилки на моделите под 1400 лева да кажем, ползват по-скоро въздушни Сънтури за по-скъпите велосипеди.
Този велосипед Би трябвало да го има и в магазините на Байк Център, от които до метрото май е само този в Люлин /едноименната метростанция и назад през полето/
victortrt

Рейтинг: 1759

Мнениеот Ghosy » Пет Май 20, 2016 9:54 am

Добре, а къде мога да погледна за cube и горе долу те какви колелета предлагат за тия пари?
Ghosy

Рейтинг: 1200

Мнениеот Exorcist » Пет Май 20, 2016 10:07 am

Cube има в Байк център, виж адресите на магазините кои са ти най-удобни. Можеш да се обадиш по телефона предварително и да питаш в кой магазин има моделите и размерите, които си харесал.
http://www.bikecenter.bg/velosipedi/all/cube
Аватар
Exorcist

Рейтинг: 2000

Мнениеот ЧестоНеадвкватен » Пет Май 20, 2016 5:13 pm

Задължително се обади в магазина през който мислиш да минеш и ги накарай да проверят защото базата данни не я обновяват както трябва и стават обърквания. Аз така преди месец и нещо отидох там за АМ1 а ме чакаха с АМ2.
ЧестоНеадвкватен

Рейтинг: 1488

Назад към Продукти за крос-кънтри