ACID BURN написа:За да вземеш дерайльор деоре ще ти трябват и касета, и верига, и комадни, и курбел евентуално, в предвид, че този на аполона е за IG верига!
botroid написа:ACID BURN написа:За да вземеш дерайльор деоре ще ти трябват и касета, и верига, и комадни, и курбел евентуално, в предвид, че този на аполона е за IG верига!
Какво му пречи да сложи Деоре дерайльор на Аполона, без да сменя касета, верига, команди и курбел?! Това ще се наложи, само ако иска да си прави колелото с 27 скорости.
ACID BURN написа:botroid написа:ACID BURN написа:За да вземеш дерайльор деоре ще ти трябват и касета, и верига, и комадни, и курбел евентуално, в предвид, че този на аполона е за IG верига!
Какво му пречи да сложи Деоре дерайльор на Аполона, без да сменя касета, верига, команди и курбел?! Това ще се наложи, само ако иска да си прави колелото с 27 скорости.
Не е препоръчително!И няма да получиш най-доброто от обтегача.Демек няма смисъл от обтегача!
ACID BURN написа:СРАМ.Това са шиташка фирма за мен, но ги уважавам и цена като компания, защото качестовото е мн добро!Срам в този клас представят по-добро поведение, тегло, по-красиви са, защото дизайна е по-разчупен, също така мн здрав!Много надежден!
...
Иначе никога не бих си купувал нещо на срам като дерайльори и движение, защото от 7 годишен карам шимано!За мен това фирмат, която е по-добра!
kotka12 написа:ACID BURN написа:СРАМ.Това са шиташка фирма за мен, но ги уважавам и цена като компания, защото качестовото е мн добро!Срам в този клас представят по-добро поведение, тегло, по-красиви са, защото дизайна е по-разчупен, също така мн здрав!Много надежден!
...
Иначе никога не бих си купувал нещо на срам като дерайльори и движение, защото от 7 годишен карам шимано!За мен това фирмат, която е по-добра!
така и не разбрах
стават ли СРАМ
или не стават
но причината за твоето неизползване на продукти на тази фирма
звучи повече от "убедително"
did написа:ACID BURN написа:botroid написа:ACID BURN написа:За да вземеш дерайльор деоре ще ти трябват и касета, и верига, и комадни, и курбел евентуално, в предвид, че този на аполона е за IG верига!
Не е препоръчително!И няма да получиш най-доброто от обтегача.Демек няма смисъл от обтегача!
глупости.
деорето пасва чудесно на аполона и си работи на максимума на възможностите си в комбинация с останалите компоненти.
XeDoX написа:Този звук най-вероятно е от веригата,когато се удря в рамката.Сложи си неопреново протекторче и ще се оправи...а обтегача,също няма да е лошо да го смениш,дори и за удобство при превключване.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта