Bolverk написа:Ами ще кажа, че не съм съгласен с rufu.
От гледна точка на цена и какво получаваш насреща. Ако си купиш Онтариото, получаваш по-завършено колело. От гледна точка, че рамката отговаря на окомплектовката. Всичко е на едно ниво. Ако си купиш Scott получаваш хубава рамка, но кофти окомплектована. В този ред на мисли това е колелото за надграждане, а не Онтариото. Не че драга не може да бъде надграждан, но там след известно надграждане, ще поискаш да смениш и рамката понеже не отговаря на останалата част от коелото.
Аз бих взел Aspect-а допада ми повече като геометрия. Но всяка такава чуденка става с качване на колелото и пробване. С други думи на място.
Поздрави.
Bolverk написа:Окомплектовката обаче от друга страна граничи с ожасяващото. Не че искам да стряскам обаче това колело без прекомерни инвестиции може да стигне 12 - 12.5 кг а е 14. От друга страна онтариото е с по-добрата окомплектовка.
bio написа:промоцията трябва да е свършила на 22.07.09 според това тук -> http://www.ram-bikes.com/news/news_18.html. аз се възползвах от нея и за 890 лв се сдобих с HT I окомплектовка, рамка HT II, шини с капси и педали съссменяеми пинчета. успех в избора !!!
hakama написа:Много ме хвана яд че го изтървах![]()
Сега варианта е следният ако взема HT1 , да се сложи рамакта HT2( -200g /+50лв) и един DART 2 (с масло ,има л исмисъл да се дават още малко пари за DART 3 с lockout?)
До тук 850лв![]()
В сайта им намерих инфо за теглото - 12,7кг,което е супер. Но размера на ефективна горна тръба го няма
![]()
Scott-а ако го взема ме притеснява че ще падне доста ъпгрейд и ще надхърли със сигурност 850лв...
( а с рамка от HT2- смъква 200г,като е и по-здрава).
Sky_Knight написа:@hakama
Като гледам дилемата .....
...но дай линк към Аполона).
Защо изобщо изгуби толкова време да пишеш? Момчето точно това ще прави - трупа опит.bio написа:Ако се върна 4-5 години на зад пак бих избрал Аполона, за мен едно отлично колело за натрупване на опит.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта