BurNiNg_IcE написа:тази не е с тежкия U-turn, а е с лека въздушна пружина!
veskoz написа:BurNiNg_IcE написа:тази не е с тежкия U-turn, а е с лека въздушна пружина!
U-turn не е пружинаИма и U-turn Air
veskoz написа:Има U-turn с въздушна пружина и със метална пружина. Това е опция за регулиране на хода. Подобно при Marzzochi е ЕТА.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
MacLeod написа:Здравейте,
Имам рам хт2 с дарт 3 отпред ( дарта тежи около 2.300 кг ). Искам да си закупя предна вилка от сравнително висок клас с ход около 120 мм, която в същото време и да е лека и да поддържа в-брейк ( Не искам дискове ).
Гледам в chainreaction е това: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=43070
Много добро изглежда и е леко, но поддръжката на в-брейк май никаква я няма. Поне на снимката така изглежда. Въобще повечето вилки, които гледах и ми харесаха като че ли нямат поддръжка на в-брейк. Единственото което горе долу отговаря на изискванията ми: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=30837 но ми се щеше да беше към 120 мм хода, искам да кача малко предницата.
Може ли да ми препоръчате нещо ? Благодаря предварително
Обади се на Нахи от Байкзоун, да те снабди с един Fox F120.
не виждам да има и пивоти за ви брейк
MacLeod написа:Иначе къде се намира байкзон ? Бих го разгледал някой път.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Този рекон е с тегло 1877g, т.е. доста по- тежък от фокса. Предполаг има по- леки вилки с пивоти за ви брейк и ход до 120мм.
MacLeod написа:ход точно 120 мм
MacLeod написа:Не мога да намеря обаче къде се продава нова...
ХристоС. написа:Е, никак не намирам за удачно на човек, който търси тъкмо XC вилка, която се предполага да е максимално чувствителна и максимално лека, да се предлага Tora 318! Има хора, които сме карали и с Tora, и с други вилки и не сравняваме с напълно базовата Dart. Тази вилка е твърде нечувствителна за XC, дори да се поддържа перфектно. Отделно - изисква наистина старателна поддръжка, за да работи прилично, което не е реалистично да се очаква от човек, който не ходи по състезания. Ако ли ходи по състезания - едва ли ще кара с точно тази вилка - това си е почти 1kg повече от добрите XC модели тъкмо отпред, при катерене и по-неравен терен се усещат БАЯ! Писал съм го по-рано, ще го напиша пак - Tora-та е сравнително добра all around вилка, но не е подходяща за нито един по-специфичен стил на каране. Става за в града, става за лежерно XC от дъжд на вятър, става и за лежерен freeride - най-вече става за непретенциозни колоездачи или такива с умерен бюджет, които просто нямат никаква възможност да си позволят по-висок клас компонент. БЕЗУМНО е да се предпоръчва на човек, който декларира, че би отделил 1200 лв. за КАЧЕСТВЕНА вилка, още повече пък XC. Di_mitar, моля те, занапред вниквай по-дълбоко в поставените въпроси, защото така най-малкото си смешен... карал ли си поне Reba, Float 32 или Durin Marathon, за да имаш РЕАЛНА база за сравнение и да препоръчваш Tora 318 за XC?! Не, не ми отговаряй - отговорът ми е ясен.
MacLeod написа:Вече си взех, та даже и монтирах вилкатаТова е тя http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=46565
По - леките вилки вече скачат драстично в ценови аспект
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта