Благодаря предварително

maverick4o написа:Здравейте!Нов съм в спорта и се чудя какъв дерайльор да избера.Бюджета ми е 40-50 лева.
Благодаря предварително
botroid написа:Деорето може да не е много здраво за DH, но е значително по-добро откъм здравина, спрямо altus/acera/alivio, които се луфтят и чупят дори от XC каране, а кво остава ако е нещо по-агресивно. От известно време връткам RD-M510, модел 2006-та и съм доволен. В най-новото Деоре, модел 2010-та има разни благинки полезни за надолу, като шадоу нисък профил, хубави яки пружини, без тракане, блъскане по чейнстея и вертикално мяткане, ама е 80 лв. Но с оглед на предимствата, може би си заслужава 20 лв. отгоре.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
maverick4o написа:в момента карам с -rd-m410. в началото беше добре ама сега едва качва на най-горния венец.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Да. Колкото до дерайльора, зависи с какви команди ще го комбинираш. Иначе горното Деоре М530/531 го карам половин година (повече шосе и градско, рядко хс), взех го ползвано, с лек луфт но при мен работи отлично и луфта не се увеличава. Разбира се съмнявам се да е добър ДХ дерайльор!DimKo написа:Въпросче: Доколкото разбирам, обтегач Deore работи ОК с 8-скоростна система команди и венци. Това важи ли и за обтегач Deore LX?!
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта