Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
k0k0 написа:Gears може да се разбира по много начини.. мойт съвет е да отидеш в магазин в който го има този крос и да си запишеш подробно модел на команди и други работи които не са написани подробно и тогава да сравним, защото никъде из нета не открива нещо по-различно от това написано в сайта на крос..
5roff написа:@valioee: Само като видя това "дизайнерско творение"- рамката на този крос и забравям за цената, а това гарнирано с мега супер "яките" капли респективно главини...
Забележка: с тази си геометрия, ZX5 определено би позволил и малко по- различно каране от стандартното КК.
Ozzie написа:И какво и е на дизайнерската рамка?
Да не би на "Драг Експерт" (последния модел) рамката да е само от кръгли тръби?
По моето колело също няма профил с кръгло или правоъгълно сечение, ама не виждам това да е проблем.
А на каплите нищо няма да им се случи, стига да се ползват по предназначение. Карал съм с такива повече от година.
Минус на "Крос"-а ще е (вероятно) по- голямото тегло.
Рамката на ZX5 (черен мат с жълти надписи) е 199лв.
Здравейте,
За момента рамките на ZX-5 и ZX-6 моделите, не се продават отделно.
Поздрави
Даниел Попов
trix написа:а защо zx5 за 199,защо не ranger за 129 ...
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
trix написа:а защо zx5 за 199,защо не ranger за 129 или ram ht 2 за 209?
hakama написа:Привет,
Питах се дали на Ranger-a могат да се заварят водачи за v-brake?Диск ако слагам ще е на предната...
)
Backo_ZX5 написа:
За Крос-а - не си струва изобщо
azsa-bachinito написа::offtopic:
Аде покарай го па тогава говори.
azsa-bachinito написа:5 000 км за една година.
azsa-bachinito написа:Смяташ ли? http://picasaweb.google.com/lh/photo/UY ... directlink
Понеже виждам, че си невежа ще уточня, че рамките и каплите на двете колела са идентични.
ikpirgov написа:За мен спиците на кроса са голям минус. Аз брах мн проблеми с такива и дадох само след няколко месеца грешни пари за нови капли.
BASE написа:Аз карам ZX-5 година 2007 или 2008... За здравината на рамката не мога да кажа много хубави неща защото моита рамка се суче много и се е пропукала а аз не карам чак толкова екстремно, но това може да се дължи на факта че съм 85 килограма.
Backo_ZX5 написа:Аз също съм 85 кг., но до сега не съм имал подобни проблеми, а не го жаля много много
![]()
Единствено когато бях с V-brake отзад при здраво стискане на лостчето се разтваряше рамката, но си реших проблема с 1 алуминиев Brake Booster
BASE написа:Backo_ZX5 написа:Аз също съм 85 кг., но до сега не съм имал подобни проблеми, а не го жаля много много
![]()
Единствено когато бях с V-brake отзад при здраво стискане на лостчето се разтваряше рамката, но си реших проблема с 1 алуминиев Brake Booster
Пич аз без да я карам като олигофрен нормално градско каране и понякога някое спускане без катерене я спуках на челото. И то с Sr Suntour XCR-LO.
azsa-bachinito написа:Спокойно и 130 може да й боцнеш.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта