Разгледах следните:
http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=8225
http://screambikes.eu/vunshna-guma-schw ... -2-10.html
и Maxxis http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=114
Сега очаквам предложения

mtiker написа:Благодаря за отзива. CST-тата ги отписвам поради слабото сцепление, а с Nobby Nic се надхвърля бюджета. Smart Sam колко ще издържи по асфалт като задна?
monkols написа:Naka76 смяташ ли,че Nobby Nic-a е подходяща за предна,аз предпочитам предната ми гума да има "посока",а на тази гума не откривам такава.Аз мисля да я сложа отзад
geco написа:Добро сцеплеие по сухи пътеки
Тегло до 600гр(макс)
Ниско съпротивление
Цена до 20-25лв в краен случай 30.
monkols написа:Naka76 смяташ ли,че Nobby Nic-a е подходяща за предна,аз предпочитам предната ми гума да има "посока",а на тази гума не откривам такава.Аз мисля да я сложа отзад
Здравейте и аз с и търся подходящата гума за мен.Карам 50/50 градско/ХС.
В момента поради обстоятелства отзад съм с полуслик Rubena Flash 1.75 ,а отпред с CST Crusader 1.95(но доста трудно удържам байка в завойте по пътеката).Искам да сложа CST(то е почти ново) отзад и да купя някаква прилична гумаз а отпред.Търси се
Балон до 2.1
Добро сцеплеие по сухи пътеки
Тегло до 600гр(макс)
Ниско съпротивление
Засега се чудя между WTB Velosiraptor,Maxxis Ignitor,Maxxis High Roller и Continental Explorer.
Ако имате други предложения давайте.Има и друг вариант да си оставя CST-то отпред и да си взема друга гума за отзад(до 1.95 т.к остава много малко място до рамката,но и 2.0 ще вървии).
naka76 написа:monkols написа:Naka76 смяташ ли,че Nobby Nic-a е подходяща за предна,аз предпочитам предната ми гума да има "посока",а на тази гума не откривам такава.Аз мисля да я сложа отзад
Гумата е идеална за предна и има посока на въртене. За задна не бих си го причинил да я сложа. Може би защото карам по такива места където има голяма вероятност да я срежа/скъсам, а гумата е почти 50 лева и не ми се рискува да я разваля. За тази цел си има гуми от 20 -30 лева на които ще ти е и по трудно да ги скъсаш.Здравейте и аз с и търся подходящата гума за мен.Карам 50/50 градско/ХС.
В момента поради обстоятелства отзад съм с полуслик Rubena Flash 1.75 ,а отпред с CST Crusader 1.95(но доста трудно удържам байка в завойте по пътеката).Искам да сложа CST(то е почти ново) отзад и да купя някаква прилична гумаз а отпред.Търси се
Балон до 2.1
Добро сцеплеие по сухи пътеки
Тегло до 600гр(макс)
Ниско съпротивление
Засега се чудя между WTB Velosiraptor,Maxxis Ignitor,Maxxis High Roller и Continental Explorer.
Ако имате други предложения давайте.Има и друг вариант да си оставя CST-то отпред и да си взема друга гума за отзад(до 1.95 т.к остава много малко място до рамката,но и 2.0 ще вървии).
Знам колко трудно се събират пари. Знам и на какви лишения се подлага човек за да може да си позволи удоволствието да си направрави кефа.
От тези гуми които си изброил няма съществена разлика в материяла, а шарката не е чак толкова важна. За да усетиш разлика спрямо CST според мен трябва да минеш едно ниво по-нагоре, а имено гума от 40-50 лева нагоре. Няма да казвам марка и модел, но за тези пари вече ще можеш да вземеш нещо качествено и да усетиш разликата. Моят съвет е да събереш още 15-20 лева и тогава да мислиш за гума. До тогава си карай тези с които си в момента.
Какво мислите?
Fujitzo написа:Задна полуслик и предна хувава XC гума ми се струва най-подходящото универсално компромисно решение. Прав ли съм ? Като имате предвид, че съпротивлението е ключово. Мин година правих преходи лятото от по 60км. Тая година съм се надъхал да участвам в някой XC състезания като обиколката на Витоша
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта