Мнение за Рам и Скот '13

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Мнение за Рам и Скот '13

Мнениеот guffa » Пон Мар 18, 2013 10:19 am

noob написа:Май ще е това :
http://www.sportdelivery.com/bg/product ... cite-White

по магазините ги нямат още 2013 моделите...

Според мен за тези пари (около 1000лв) този Трек е много по-добро предложение от Сктот-а, който си показал - по-добра вилка и много по-добра скоростна система
http://screambikes.eu/bg/velosipedi-pla ... -2012.html

Също много добър вариант е и този РАМ, по същите причини
http://store.trueriders.bg/ram-ht2-2-sale.html

За каране в града и по парковете, по-скъп велосипед мился че не ти е нужен.
guffa

Рейтинг: 1200

Мнениеот noob » Пон Мар 18, 2013 11:18 am

Благодаря на всички за мненията!
Ето в това е проблема, че не разбирам от отделните части толкова та да направя правилния избор.
А и на консултантите в магазините яно не е разумно да се вярва.
noob

Рейтинг: 1220

Мнениеот Erusalim » Пон Мар 18, 2013 1:22 pm

какво са виновни от Scотт че българските прекупвачи надуват цените ? ако в българия отворят едно истинско представителство на Scотт или на която и да е друга марка ще фалират всички "производители" на велосипеди в българия.я иди на пазара и виж че картофите от Египет са по евтини от българските .а протеста трябва да е срещу монополизирането което се опитват да налага чрез манипулации в тоя сайт на две марки: рам и драг! нали се борите срещу мнополите а всъшност ги подкрепяте.и децата на вашите деца с тоя начин на мислене ще избират между драг и рам ! пич земи си ´поръчай един хубав велосипед по интернет така ще избегнеш много паразити по веригата ! :beer: заслужава си да го направиш най малкото заради това че няма да имаш никакви проблеми ако ти потрябва гаранция.ако си купиш "българско колело" и ти потрябва гаранция ще гледаш като изнасилен пред РПУ :rofl:
Erusalim

Рейтинг: 973

Мнениеот bb_king » Пон Мар 18, 2013 2:59 pm

Erusalim написа:какво са виновни от Scотт че българските прекупвачи надуват цените ? ако в българия отворят едно истинско представителство на Scотт или на която и да е друга марка ще фалират всички "производители" на велосипеди в българия.

Така ли?Според теб представителството на scott в България не е ли истинско?В официалният сайт на скот е посочен магазинът на булевард България.Има и официален сайт на българското представителство.Още доводи?Има си конкурентна среда,пазарна икономика.Като гледам не са фалирали българските производители.За напред ще те помоля да престанеш с този никому потребен офтопик и ненужно да изнервяш обстановката!Никой сериозен човек тук не го интересуват лапешки ала бала приказки.Щом нямаш ясни,точни и добре формулирани доводи по-добре не пиши,за да не се излагаш. :nono:
Изображение Изображение
bb_king

Рейтинг: 1345

Мнениеот Stoks1 » Пон Мар 18, 2013 4:53 pm

Къстъм най-добре :)
Аватар
Stoks1

Рейтинг: 1460

Мнениеот valio1 » Вто Мар 19, 2013 10:59 am

Много ми е интересно всеки да каже според него кой велосипед от тези които е написал автора е най добър, без да зачеква за цената и не знам какви си неща.
Аз казвам че най хубав е scott scale.
valio1

Рейтинг: 1158

Мнениеот veskoz » Вто Мар 19, 2013 1:02 pm

@ автора:
Всичко идва от Тайван. Почти всичко се сглабя тук. Специално в случай с твърда рамка не би трябвало да те притеснява каквото и да било.
Виж мекиците са друга бира. Аз се нахендрих с мека (от нашите) и няма да повторя.
Сега си купих бюджетна твърда рамчица (от нашите), сглобих си чудесен велосипед и съм щастлив.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот noob » Вто Мар 19, 2013 4:00 pm

Ще гледам и новото HT 3 и ако ми допадне ще взема него (цената ми се вижда добра 1400лв).
noob

Рейтинг: 1220

Предишна

Назад към Продукти за крос-кънтри