Капли Русе ???

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Капли Русе ???

Мнениеот Falcor » Вто Апр 16, 2013 10:26 am

Да, а аз искам да са по-здрави и ако може да ги подаряват...ай стига бе! Днес за сефте чета във форума от доста време и намирам че се замърсил нещо...
Did похвални усилия полагаш да набиеш терминология, ама нещо не хваща дикиш :beer:
По темата: Аз смятам като си правя градски велосипед да си взема такива колела...виждат ми се удачни за гребната. За в планината не бих ги взел - туй си е мое мнение де.
Изображение
Аватар
Falcor

Рейтинг: 1686

Мнениеот bio » Сря Апр 17, 2013 10:02 am

вчера си получихме колелата от Русе. много съм доволен от цените, качеството, комуникация, доставка и всичко. за 20 лв Камен Жеков наплете стара главина на нова шина с нови спици (за сравнение в Пловдив само наплитането е 15 лв).
шините на MTB колелото са Crosser - славещи се с високо тегло и прилична здравина.
за ниско бюджетни колела - ПЕРФЕКТЕН !!!
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот zlatnotochoweche » Сря Апр 17, 2013 2:46 pm

и аз имам такива капли карам ги една година XC не са мръднали! евала на Камен ! :beer:
zlatnotochoweche

Рейтинг: 1160

Мнениеот did » Сря Апр 17, 2013 5:55 pm

zlatnotochoweche написа:и аз имам такива капли карам ги една година XC не са мръднали! евала на Камен ! :beer:

И в коя планина точно си ги карал XC? :popcorn:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот zlatnotochoweche » Сря Апр 17, 2013 11:01 pm

Alpite und Schwarzwald + Elzas-Lotaringie :beer: между другото ХЦ е дисциплина в колеезденето а не планинско образование ако има някакво значение де.и понеже гледам че се изживяваш като някав учен - свещенната крава на уногундурския форум защо като си толкова интелигентен не работиш за CERN ? :rofl:
zlatnotochoweche

Мнениеот did » Сря Апр 17, 2013 11:18 pm

Сладур :roll2:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот zlatnotochoweche » Чет Апр 18, 2013 2:10 pm

ти между другото си обърни внимение did mnogo заболявание на психиката се лекуват в начална фаза а ако е хронично с подходяща медикаментозна терапия няма да ти личи ! :beer: ако лекуващия те психиатър те е уведомил че карането на велосипед спомага за психическото равновесие то знай че люлеенето на люлка има два пъти по силен ефект !
zlatnotochoweche

Мнениеот xcrider » Чет Апр 18, 2013 3:36 pm

:lolup:
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот hitar_potar » Чет Апр 18, 2013 4:10 pm

zlatnotochoweche написа:Alpite und Schwarzwald + Elzas-Lotaringie :beer: между другото ХЦ е дисциплина в колеезденето а не планинско образование ако има някакво значение де.и понеже гледам че се изживяваш като някав учен - свещенната крава на уногундурския форум защо като си толкова интелигентен не работиш за CERN ? :rofl:

Минуса ти е от мен! Имаш 8 грешки в поста си (поне аз толкова ги изброих, като имам съмнения за още 1-2) - което ТЕБ те прави смешен! :D
ЕДИТ: XC е дисциплина, да. Но от крос-кънтриджия до крос-кънтриджия - един Schwarzwald разлика! ;) :agree:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Чет Апр 18, 2013 4:48 pm

@zlatnotochoweche, считай се предупреден. Следващия път излиташ.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот OLDDraxX » Чет Апр 18, 2013 9:35 pm

Пишман ,станах с тая тема :banghead: :banghead: :banghead:
Не видях някой с мнение!
Само чесане на езиците и плюене.Без каквото и да е покритие.По скоро раздор отколкото обединение. :praying:
Моля модераторите изтриите темата. Няма да научим нищо ново от нея. :beer:
Boardman ProC 27.5/Mavic Crossmax SL Tubeless/RockShox SID WC 100mm/Avid Elixir 7/Sram X01 1x10sp/Cannondale Hollowgram 40t/Mavic Crossmax 2.1 ///9.3kg
Аватар
OLDDraxX

Рейтинг: 1180

Мнениеот zlatnotochoweche » Чет Апр 18, 2013 10:11 pm

аз съм излетял преди 6 години и 3 миллиона са постъпили като мен...точно такива индивиди като теб и did изгониха всичко нормално от тая "държава" !!! всички които сме купили от тия капли сме доволни от качеството и цената им.само тия които никога не са ги купували и експлоатирали са недоволни...
zlatnotochoweche

Мнениеот PtD » Пет Апр 19, 2013 12:55 am

zlatnotochoweche написа:аз съм излетял преди 6 години и 3 миллиона са постъпили като мен...точно такива индивиди като теб и did изгониха всичко нормално от тая "държава" !!! всички които сме купили от тия капли сме доволни от качеството и цената им.само тия които никога не са ги купували и експлоатирали са недоволни...

Значи няма да страдаш и този път. Хайде чао, спамерче.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот k_zhekov » Съб Апр 20, 2013 8:45 pm

Здравейте на всички пичове във форума. Начетох се на какви ли не мнения, но всеки има право на такова. Каплите, които произвеждам не са от най-високото качество, но в Бг не всички карат велосипеди - последен писък на модата. Старая се да удовлетворя всяко желание на клиент поръчал си капли от мен. Материалите с които произвеждам планинските и шосейните капли - не са за изхвърляне( Rodi, A;pina raggi, Novatec ). Това са фирми с които работя от много години и за цената си каплите са с доста прилично качество. Нямам претенциите да се меря с високо-качествените капли от водещите фирми, просто покривам сегмента за по евтини капли(но в никакъв случай не са "кашкавалки").
Ако някой има конкретни въпроси или мнения може да се обръща директно към мене , за да не спамваме форума.

Поздрави,
Камен Жеков
[email protected]
k_zhekov

Рейтинг: 1220

Мнениеот did » Съб Апр 20, 2013 8:52 pm

k_zhekov написа:Здравейте на всички пичове във форума. Начетох се на какви ли не мнения, но всеки има право на такова. Каплите, които произвеждам не са от най-високото качество, но в Бг не всички карат велосипеди - последен писък на модата. Старая се да удовлетворя всяко желание на клиент поръчал си капли от мен. Материалите с които произвеждам планинските и шосейните капли - не са за изхвърляне( Rodi, A;pina raggi, Novatec ). Това са фирми с които работя от много години и за цената си каплите са с доста прилично качество. Нямам претенциите да се меря с високо-качествените капли от водещите фирми, просто покривам сегмента за по евтини капли(но в никакъв случай не са "кашкавалки").
Ако някой има конкретни въпроси или мнения може да се обръща директно към мене , за да не спамваме форума.

Поздрави,
Камен Жеков
[email protected]

Поздрави! Чест ти прави това включване. Очевидно нямаш нужда от "адвокати" като част от писалите тук.

Все пак, прочети правилата за реклама в сайта и форума, за да се получи истинска реклама, а не селско сборище от пишман адвокати.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Предишна

Назад към Продукти за крос-кънтри