Did похвални усилия полагаш да набиеш терминология, ама нещо не хваща дикиш

По темата: Аз смятам като си правя градски велосипед да си взема такива колела...виждат ми се удачни за гребната. За в планината не бих ги взел - туй си е мое мнение де.
zlatnotochoweche написа:и аз имам такива капли карам ги една година XC не са мръднали! евала на Камен !
zlatnotochoweche написа:Alpite und Schwarzwald + Elzas-Lotaringieмежду другото ХЦ е дисциплина в колеезденето а не планинско образование ако има някакво значение де.и понеже гледам че се изживяваш като някав учен - свещенната крава на уногундурския форум защо като си толкова интелигентен не работиш за CERN ?
zlatnotochoweche написа:аз съм излетял преди 6 години и 3 миллиона са постъпили като мен...точно такива индивиди като теб и did изгониха всичко нормално от тая "държава" !!! всички които сме купили от тия капли сме доволни от качеството и цената им.само тия които никога не са ги купували и експлоатирали са недоволни...
k_zhekov написа:Здравейте на всички пичове във форума. Начетох се на какви ли не мнения, но всеки има право на такова. Каплите, които произвеждам не са от най-високото качество, но в Бг не всички карат велосипеди - последен писък на модата. Старая се да удовлетворя всяко желание на клиент поръчал си капли от мен. Материалите с които произвеждам планинските и шосейните капли - не са за изхвърляне( Rodi, A;pina raggi, Novatec ). Това са фирми с които работя от много години и за цената си каплите са с доста прилично качество. Нямам претенциите да се меря с високо-качествените капли от водещите фирми, просто покривам сегмента за по евтини капли(но в никакъв случай не са "кашкавалки").
Ако някой има конкретни въпроси или мнения може да се обръща директно към мене , за да не спамваме форума.
Поздрави,
Камен Жеков
[email protected]
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта