ЧестоНеадвкватен написа:Под 1200лв надали ще струва
1200 с епреглъща, въпросът е дали някъде се предлага и дали е 1200...щото мен ми намирисва на нещо над 1500...дано тида си прав

ЧестоНеадвкватен написа:Под 1200лв надали ще струва
kobso1245 написа:Ам преди 2 месеца имаше една тема, дето се нищиха новите модели, и май точно за тоя също се говореше, ама не мога да се сетя на каква цена казаха, че ще бъде.
Иначе-в Макском(има го адреса в сайта) би трябвало да се предлага.
пс:Това тегло, ако е реално...
пс2:С тия компоненти поне 1300лв, според мен..
Ozzie написа:Mtonchev75 написа:Миналата година случайно засякох Дойчин от РАМ на Витоша и имах възможност да му огледам байка и да поговорим. Беше с клиент на тест драйв![]()
Предложи ни и на нас, ако имаме интерес да ни покаже модели и ако искаме да караме заедно.
Дет са вика - customer oriented. Не съм чувал някоя друга марка да предлага тест драйв, цял ден на Витоша....
Силно се съмнявам, отношението да е такова, към всеки един, решил да си закупи велосипед RAM. Просто си имал късмет, да говориш със собственика.
Едва ли някой от дистрибуторите им ще предложи такава възможност.
victortrt написа:Само да кажа, че в Спорт депо рамовете от най-ниската окомплектовка сега са по 850 лева, но май няма избор от цветове /става въпрос за 27.5 и 29, които по каталог бяха 999 лева - тези с xcr-a/.
Май не е лоша идея да си вземе човек един на промоция пък като се скапе вилката да я смени с по-готина.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта