мериш ли теглото на всичко по ви -брейка ? - лостче,броня, жило и т.н. ?
Е не, до сега не съм си играл да меря с кантар и теглилка

мериш ли теглото на всичко по ви -брейка ? - лостче,броня, жило и т.н. ?
Antediluvian написа:
naka76 написа:Antediluvian написа:
Абе хора защо отричата постояно Ви-бейка? Хората които карат повече от 6 години да не би да са умряли? Или тогава не са карали в Планината?! Тези спирачки ми служиха вярно 6 години и не съм имал проблем с калта и дъжда, а повярвайте тогава се караше много повече от сега и прогнозите за времето не спираха ентузиазма ни. Не отричам че дисковата спирачка е по-доброто решение, но и с Ви-брейка можеш да си направиш готини карания.
Sasho_snegorina написа: - евентуално кормило, сегашното е 580мм и 260 гр.
- евентуално лапа, сегашната е 120мм и 230 гр. искам същата дължина, че иначе при катерене ще си бия колената в кормилото.
bio написа:аз днес изчислих, че обема на вътрешната гума е приблизително 8 литра, въздуха има тегло 1.2 г/л при нормално налягане. карам на 4 атмосфери това прави 6 г/л, а при 2 атмосфери 3.6 г/л. значи спаднах гумите до 2 бара и спестих 8х2,4=19.2 г/на гума х 2 = 38.4 г общо ... направо литнах !!!
hakama написа:Спиците има ли начин да са под 32?
Ще свалям от гуми,шини, спици, за курбелите мисля че ще излезе солено.
За седалката какво ще кажете? Към какъв тип трябва да се насоча (на захващане например). Гледам че на Рам , са с пластмасова основа, няма метални шини, скоби и т.н. Разбире си търся и комфорт, ергономия
, но това не означава че не влиза в теглото според мен. Никъде не можах да намеря инфо по този въпросBB not supplied
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта