BASE написа:azsa-bachinito написа:Спокойно и 130 може да й боцнеш.
Можеш да и сложиш 130 ама трябва да я караш като баба.Аз със 120 я спуках.
trix написа:а защо zx5 за 199,защо не ranger за 129 или ram ht 2 за 209?
sailman написа::offtopic: Обикновено се въздържам от мнение в подобни "дискусии", обаче понякога дрънкането на нЕкой новоизлюпен умник ми идва в повече!BASE написа:azsa-bachinito написа:Спокойно и 130 може да й боцнеш.
Спукването на ЕДНА рамка (нека са 2-3-4, без значение е...) при съмнителни обстоятелства (каквото и да разправя потърпевшия - сещате се защо), изобщо не може да служи като пример за здравината и качествата на която и да е рамка.
Отделно, две години съм карал/карам въпросната рамка и не съм имал НИКАКВИ проблеми или съмнения относно здравината и. А рамката е подлагана през това време на значителни натоварвания, предвид теглото ми - 85 - 87 кг. и стилът на каранията, които си спретваме с другарите (за което нЕкои люде от това общество могат да сведочат)
П.П. Силно се надявам да не се развива поредната тъпанарска дискусия по тема от два месеца и повече...Някакси е адски нелепо да се ръсят коментарии по въпроси, изчерпани преди толкоз време
BASE написа:sailman написа::offtopic: Обикновено се въздържам от мнение в подобни "дискусии", обаче понякога дрънкането на нЕкой новоизлюпен умник ми идва в повече!BASE написа:azsa-bachinito написа:Спокойно и 130 може да й боцнеш.
Спукването на ЕДНА рамка (нека са 2-3-4, без значение е...) при съмнителни обстоятелства (каквото и да разправя потърпевшия - сещате се защо), изобщо не може да служи като пример за здравината и качествата на която и да е рамка.
Отделно, две години съм карал/карам въпросната рамка и не съм имал НИКАКВИ проблеми или съмнения относно здравината и. А рамката е подлагана през това време на значителни натоварвания, предвид теглото ми - 85 - 87 кг. и стилът на каранията, които си спретваме с другарите (за което нЕкои люде от това общество могат да сведочат)
П.П. Силно се надявам да не се развива поредната тъпанарска дискусия по тема от два месеца и повече...Някакси е адски нелепо да се ръсят коментарии по въпроси, изчерпани преди толкоз време
Първо това че не се изказвам много по теми и такива работи не означaва че съм някои новоизлюпен умник. И аз карам рамката от дже години и съм 85 кила и ако има хора от Шумен да четат тая тема могат да го потвърдят.А колкото до тези шлюпки и всякакви подобни глупости по рамката нямаше такива простотии.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта