NikoD40 написа:Благодаря BIO , но нека задам така въпроса каква ще е разликата ако карам Спринт Аполон vs Drag Ontario ,zx3 или zx4 vs Ferini R3 ,защото разлика в парите има естествено ще предпочета бюджетно решение като Аполона ,вместо да дам 500,600 или 700 лева ,но какво ще загубя ,къде е разумния компромис цена качество ?
за това, което си написал като каране всички велосипеди стават. ти си определяш кой ще вземеш ... изписано е доста за тях ...
NikoD40 написа:Откъде да го купя според вас ,по интернет мога ли да имам доверие какво ще ми доставят или да ида на место в фирмения им магазин ?
откъдето е на промоция ... може и само за интернет магазина да става дума.
NikoD40 написа:Днес се качих на Drag zx3 , не ме впечатли особено ,дори вози доста твърдо за разлика от моя Лидер Доберман ,колело като колело леко удобно но вози твърдо.Пробвах 20 инчова рамка .
рамката не е подходяща за теб. и ДА всички тези велосипеди "ще водят" по-твърдо от "чупещия" Лидер Доберман, просто задницата на твърдаците блъска. Също зависи и от налягането на гумите ... комплексно е ...
Apolon-a незнам в какви размери го има ... най-верояно ще е 19'' при него е характерно дълга горна тръба, което няма да ти пречи по никакъв начин за градското каране ... дори може да ти е по-удобно за въртене. незнам трябва да го пробваш.
Изпробвай всички велосипеди ... и тогава ако имаш питания ... давай ще ти се отговори.