Здравейте хора,
Моята Тора бора е 302-ка с камуфлажните лепенки т.е. от коя година точно е-не знам. Книжка нямам.
Чистя стеншъните редовно и слагам масълце.. На 1800 км. е. Не малко камънак е похапнала. ((=
Като цяло проблема ми е твърдостта на вилката..
Мерих сага и едва надминава един сантиметър, което е малко, според това, което намерих като информация за сага.
От тук идва мисълта за по-мека пружина.. 60 и 3-4 килограма да съм максимум т.е. съм си за жълта пружина според СРАМ.
С раницата ще съм малко повече, но това пак си клони към жълта пружина всякаш..
Дали смяна на заводските уплътнения (о-пръстени) може да ми помогне по въпроса?
Или да ги сменя така или иначе, като се има предвид, че търся и по-голяма чувствителност на вилката при по-малки неравности?
Не съм пробвал и употреба на силиконов спрей..сигурно ще помогне, като гледам мненията.
Скоро ще й се прави профилактика, та може да се сменят пружината и пръстенчетата..
Но като чета колко струва нова пружина и малко зле ми става, ама в крайна сметка май натам отиват нещата. Просто исках да се консултирам..
Друго нещо, което ми дойде на "акъла"..
Възможно ли е lockout патрона да е виновен? Мога ли евентуално да махна тази екстра и вилката да се превърне в 289 като по този начин постигна по-добра реакция на малки неравности и по-мека вилка?
Та така.. някой ден ще се взима Лисица, но има време и ми се иска да оптимизирам Тора бората.
Няма да стане Пайк със сигурност, но съм 100% сигурен, че може доста по-добре да се справя. Пробвал съм такава Тора.
Благодаря предварително на отзовалите се!

P.S. Байка ми е RAM XC 2. Предполагам, че едното окачване влияе на другото и обратното..