kobso1245 написа:В случая не виждам "приемане на чуждото мнение" от теб. Ти започна с това, че видиш ли не разбираме, че няма никаква разлика между класовете компоненти и всеки, който мисли обратното, нещо не е наред, а в същото време си купуваш компоненти по това дали изглеждат хубаво или не.
Никой няма проблем с това, всеки си има право да си сглобява каквото иска колело с каквито иска компоненти, но да твърдиш, че няма разлика в класовете компоненти, да даваш някакви абсурдни твърдения(ако е 4 пъти по-скъпо-трябва да е 4 пъти по-здраво) и т.н.-еми прави каквото си знаеш.
От бая време съм в този форум и мога да кажа, че хората, които се опитаха да ти помогнат(тук не се включвам аз, защото не смятам, че съм компетентен по всичко), наистина разбират от това, което говорят и са го показвали много пъти в различни теми.
Успех в сглобяването и дано наистина е красиво(това, което целиш с този велосипед).
Наистина няма смисъл от коментар,но аз все пак ще си позволя да направя един последен с цел корекция на казаното от теб,което отново(за безброен път)е тотална липса на разбиране на иначе така ясните ми изказвания..дори не зная дали е неразбиране или изопачаване на казаното от мен,но както и да е.
Първо искам да НАПОМНЯ,че аз съм търсещият помощ,така че съобразяването трябва да дойде от вас "компетентните".
Никога не съм казвал че няма разлика в класовете,напротив,казах ясно няколко пъти точно обратното,може всеки да прочете,така че намирам това изказване за умишлено изопачаване на изказаното от мен.
Твърденията за разликата в цената от (повтарям)в стотин процента,спрямо качеството което не е пропорционално на цената(макар че основният аргумент на високата цена е високо качество) не можаха да бъдат опровергани,нито да бъде даден аргументиран отговор защо е така(аз знам и казах защо,исках да видя дали вие съзнавате защо,отдавна разбрах че не),вместо това получих по горе изказване:/еми прави каквото си знаеш/,така се изказва всеки който не може да даде отговор.С което аз показах че се интересувам само от аргументирани отговори,а такива от типа:"всеки ти казва,ние всички ти казваме",за мен нямат значение,защото само аргументите са фактор а не "ние,вие,те".
Аз казвам че една запалка която струва 20 стотинки се продава неоснователно за стотици левове и казвам че за да струва толкова,при положение че себестойността и е двайсет стотинки,тя трябва да предложи нещо и то не просто нещо си за такава разлика в цената,а ти опрдели че такова мнение и мнения са абсурдни...еми съжалявам,бъди си в матрицата,защото не е прост този който продава баницата...
Никъде не съм казвал че хората тук нищо не разбират,АЗ ГОВОРЕХ ЗА ПОДХОДА НА ИЗЯВЯВАНЕ НА ПОЗНАНИЯ,НЕЩО ТВЪРДЕ РАЗЛИЧНО,КРАЙНО РАЗЛИЧНО(интересно какви убягват подобни най видими неща).
Благодаря за пожеланията за велосипеда,аз със или без 'компетенцията на форума със сигурност ще го сглобя и ще стане красив,той веднъж беше много красив а сега смятам да е още повече такъв.
Няма смисъл да ми пишете повече,писмено декларирах по горе че вече няма да коментирам или отговарям,поради липса на всякакъв смисъл,защото рабрах(не за вело компонентите) всичко което исках да разбера.
Чао!