dob111 написа:Такава хубава тема за такъв хубав велосипед, но ако ни оставиш без снимки за евентуалното ново возило...не си никакъв човек..
Еее.. в момента в който се сдобия ще постна разбира се

dob111 написа:Такава хубава тема за такъв хубав велосипед, но ако ни оставиш без снимки за евентуалното ново возило...не си никакъв човек..
floydogi написа:Качването не е проблем за твърдака. На слизане хванах пътеката към Златните мостове, която в началото си е предизвикателство за твърдак, но после е супер. Като имаш предвид, че съм 100 и кусур литра, моя GRX8 издържа.
nikolaysh33 написа:ПС. Други качвали Черни Връх с твърдак да се намират?
nikolaysh33 написа:floydogi написа:ПС. Други качвали Черни Връх с твърдак да се намират?
evin написа:nikolaysh33 написа:ПС. Други качвали Черни Връх с твърдак да се намират?
А защо точно Черни връх е репер? Има толкова красиви места, които могат да се обиколят. Какъв е кефът от вертикално катерене до връх? Снимка до пилона?
evin написа:nikolaysh33 написа:ПС. Други качвали Черни Връх с твърдак да се намират?
А защо точно Черни връх е репер? Има толкова красиви места, които могат да се обиколят. Какъв е кефът от вертикално катерене до връх? Снимка до пилона?
Use.Less написа:nikolaysh33 написа:floydogi написа:ПС. Други качвали Черни Връх с твърдак да се намират?
от любопитство като каза за монцата - имаш ли идея долу горе с каква скорост я катереше и при двата велосипеда?
nikolaysh33 написа:В доста "деликатна" ситуация съм в момента. В средата на миналата седмица след дву-месечно проучване най-накрая си поръчах велосипеда и го капарирах. Похвалих се на един приятел само (като бях решил да не споделям от суеверие докато не го получа, но...) и на другия ден ми се обаждат от магазина и ми казват: "Еми оказва се, че в момента няма бройки точно от този модел и твоя размер и не се знае кога ще има наличности" (няма да споменавам марката и магазина за да не правя лоша реклама, ако изобщо има такова нещо като лоша реклама) . Сега не знам какво да правя. След като се убедих, че въпросният байк е "моят" и сега като не мога да го имам ми е супер тъпо, защото не искам друг. Може да звучи глупаво, но така го усещам. От друга страна не знам колко ще трябва да чакам за него, а в същото време ми се кара доста. Та сега съм потънал в едни размисли какво да правя!?!
Euler написа:Aко трябва и месец ще чакаш, но да знаеш. че ще го дочакаш. Просто да ти кажат ще го има ли, няма ли... Това ми звучи малко на обслужването на Байксцентър, т.е. вероятно си се спрял на някое Кубе, едва ли Крос. В Трурайдерс са пичове
До преди седмица и аз бях в твоето положение. След близо месец проучване и колебание между Cube и Ram накрая си поръчах колело от Decathlon
Мисля, че не беше споменато до сега в темата, но имай предвид че на Sram поддръжката е по-скъпа сравнение с Шимано.
ЧестоНеадвкватен написа:Въййй туй много арно уе.
Nocturne написа:Честито колело! Много да те радва!
penmark написа:Браво! Ние карахме старопланинско и един колега дойде с това. Помислих да не си бил ти. Ама не си.![]()
Euler написа:евала, пич, безпроблемни километри с новото колело![]()
Дано си уцелил колелото, и да не го караш по алейките, че язък за парите
едит: как си вадиш бидона![]()
или ти вече не мислиш да се мориш нагоре по барите
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта