FireFoXa написа:Schwalbe Space 2.3 влиза ли в хт2 и има ли достатъчно разстояние отстрани?
shaady написа:Ако си купя рамка HT2 и му сложа вилка с 100mm ход много ли ще се наруши геометрията му?
Isidor написа:Ами ако сложа Drop off 3, който е със 150мм толкова ли ще са фатални някакви си 2см отгоре и защо? Напълно съм наясно, че ще си изгубя гаранцията, но не ми пука особено. Не, че съм тръгнал да я сменям, ама някой ден ще си сложа тая вилка, просто много ме кефи
Krismars написа:Drop Off3 ще е тотален оувъркил, кат знам с Пайк на 14 какво е. И кат знам какъв е дроп-офф-а. Иначе нз според мен не си заслужава такова животна ХТ2
XeDoX написа:176 съм....дали ще ми е висока 17' ? Защото по-ми харесва на външен вид
HepBeH_XaMcTep написа:@insidor
защо смяташ, че не си заслужава?!?!?
Isidor написа:HepBeH_XaMcTep написа:@insidor
защо смяташ, че не си заслужава?!?!?
Не смятам така, даже мисля, че много яко седи, но защото той каза, че не си заслужава такава вилка на такова колело. Сякаш колелото е много тъпо (или не е ,,достойно,,) за такава вилка. Пък тази Reba е (май) по-скъпа от дроп офф 3 и щом марзокито не си заслужава, значи че по същата логика и RS-a не си заслужава.
P.S. Не, че се заяждам де, просто казвам
toxiciti написа:благодаря ви много за бързите отговориявно ще е 17 "
toxiciti написа:благодаря ви много за бързите отговориявно ще е 17 "
HepBeH_XaMcTep написа:Дроп Офф 3 по друга причина няма да седи на ХТ2сети се сам каква е тя
Isidor написа:Няма да седи щото е 150мм, ама пак казвам - не ми се вярва 2см да са от толкова голяяямо значение или де да знам![]()
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта