Браво за колелото, пожелавам да ти служи дълго и вярно

Ако си настроиш всичко правилно и рамката е с подходящ размер, няма да имаш проблеми с кръста.
Не знам, каква е разликата в цените на двете вилки, но определено са те поизлъгали. Дано някой дето е по-наясно, да не се съгласи с мен ама... Тора има много модели и точно тоя не ми е познат, но като цяло е функционираща, тежка, но не прекалено и здрава вилка. С това доста напомня на рамката, която си избрал! Аз ги намирам подходящи една за друга

XCR LO съм карал преди време. Голям, паянтов боклук! Вярно че при мен огромно значение имат килограмите. Ти си почти 20 по-лек, ама не си и 55 килограма. Тогава щеше да е вярно, че няма смисъл да даваш повече пари за нещо по-здраво.
Поредния излъган от прекрасните български търговци, за които се води три страници спор в "SPAM на килограм ", защо не им вървял бизнеса. Вместо да помагат на клиента със знанията си, полагат върховни усилия да те прецакат, колкото ситуацията позволява. Най-вероятно като продадат Тора печелят два лева, а от XCR-а по три и левчето разлика е решаващо за оцеляването на бизнеса им

92% истина...