Мнение за вилка (Manitou Match Comp)

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за вилка (Manitou Match Comp)

Мнениеот krasig » Пон Яну 30, 2012 10:50 am

Здравейте,

някой има ли впечатление от тази вилка:http://www.bikescenter-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=5102&product_cat=866&lang=2.

Мисля да я сложа на RAM HT2.

Благодаря предварително.
krasig

Рейтинг: 1272

Re: Мнение за вилка (Manitou Match Comp)

Мнениеот Editor » Вто Яну 31, 2012 12:43 pm

Като цяло за парите си е възможно най-доброто според мен. Работи изключително гладко, лесна е за профилактика и настройките и са супер ефективни.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Re: Мнение за вилка (Manitou Match Comp)

Мнениеот oddbo » Сря Май 16, 2012 6:08 pm

Мога ли да ви забия с един въпрос? И аз си взех същата вилка, разбира се много по-приятно работи от предишната трошачка на пломби. Но...имам леко усещане, че е по-дървена отколкото очаквах. Прави половината си ход и то на бавен рибаунд, ако го стегна става още по жилава. Знам че не е Фокс, но все пак!? Прилоуда също ми е на 0, а имам "саг" около 20тина %. Чудя се дали, ако сменя маслото или пружината ще се променят малко нещата в моя полза? Тежа около 80кг, колелото е Волтидж 1чка, вилката е 130ка. Все си мислих, че неравностите ще ги обира по-луксозно :) Дайте идея, моля /или ме пратете да си чупя гранит с нея некъде къде Сусурлево :smash: /.
oddbo

Рейтинг: 1200

Назад към Продукти за крос-кънтри