Здравейте.Голям фен съм на колоезденето.Кефя се да карам по шосета с бясна скорост и по пресечени терени.В никакъв случай не се пускам по стръмни пътеки , с опасност да се забия в някое дърво.Та имах Драго онтарио , който си е за шосе и понеже го карах по път и над път, качвах бордюри шматках се из планината , редовно си купувах капли.Писка ми !!Последният път на който се качих ан колелото ми беше когато се пребих нереално с колелото.Оттогава не искам да се качвам на него и ще го продам за части.Може да се каже че смятам че колелото е обладано и ще ме прецака ако пак се кача.Та сега искам да си купя нещо от по- горен клас.За 1000 - 1200 лв като може да е Драг, Скот, Пенчо, Симеон.Марката няма значение.Искам като го купя да знам че ще се смачкам някъде и няма да сменявам капли и тн.Също така на Онтариото гъмичките на вилицата на преднния амортесьор са мега фалшиви и лесно се протъркват, след което в амортесьора влиза вода , кал и всякакъв шит.Ако може да ми кажете някакви по-яки модели с по-ефективни изолации ще съм благодарен.Един приятел има Скот на 10 години и неговите гуми ли са, пластмаси ли са са като нови..........
Благодаря предварително.Честит празник , честита Баба Марта, честита Ханука и Гергъовден