1. Магазина им на бул. България: "Деор монтаж и вилка XCM - 980лв. SLX модел и XT модел още не са ясни.." - не са ясни, защото Веломания нямат налични всички останали части с които би трябвало да се сглоби колелото - например вилките Епикон и Райдон за 29" са им от мин година , а за 2012та има нови модели вече (поне на сайта на Сънтур) също така не са заредили различни гуми и капли за 29" - има по 1-2 модела.
2. Магазина на Гешов: "По-евтиния ще е 780лв

3. Отговор на запитване от формата им за връзка на сайта (получен на 4 април) :
Здравейте,
Първите бройки от 29" Drag-ове ще излязат в края на следващата седмица. Тогава ще мога да Ви дам повече информация за окомплектовката и на двете модификации 29-ers. Понеже най-вероятно няма да бъдат качени веднага в сайта, а едва седмица по-късно, можете да ми пишете тук, за да Ви кажа за окомплектовката.
Съдейки по този отговор изглежда ще процедират така: "Ей супер, дойдоха рамките, дайте да видим какво имаме останало в склада и да почваме да пробваме кои чаркове ще станат, че да измислим и цена" Малко нелепо според мен, но да не ги упреквам хората - успешен им е бизнеса все пак. Просто аз ако бях мениджър щях да започна рекламна кампания поне месец по-рано с готови спецификации и цени и да представям 29ерите (пред НДК) като светия Граал, до който само богопомазаните ще се докоснат

Ако някой има друга информация, моля нека сподели. Мен лично ме сърбят ръчичките за ново колело и ще избера това което предлага най-добро съотношение цена/качество. За сега Крос води !