Привет тъй, като съм се ориентирал в сглобяването ми на рамчицата,като съм се ориентирал да правя Твърдак XC, и като цяло съм се ориентирал на 15QR - вилка,и много държа да може да се смъква.Относно 15QR това което повечето се сещаме е FOX 150mm,обаче не съм готов да се фърля в този клас вилки,понеже и за Б-я знам,че няма оторизирани сервизи и няма вечни неща.И другото,което е ,че рамката ми е със стержън 1 /1 /8. и като гледах в ebay цените на St:1.5 FOX 32 2012 чисто нова струват около 400 долара а за 1/1/8 от 800 до 1000 долара.... Много съм се искефил на модела X Fusion 140 15QR със rebound lockout и смъкване до 110мм 15-ка ОС, В България мога да си я намеря за около 700лв чисто нова, но исках да попитам какво Ви е мнението за вилката от хора, които са карали,това което разбрах е ,че са правени в стар завод на FOX и като цяло се използва платформа на фокс за самото им изграждане.
П.С като кит относно команди,обтегач,декланшор,верига съм се спрял на Shimano SLX 10-тката, за която също се нуждая от коментари,понеже това са неща, които ми изпадат на добри пари разбира се,затова съм се спрял и на тях.
П.С2 : Сега в момента карам със обтегач SRAM x5 и команди x4 касета на срам със спирачки BB7
Благодаря предварително на хората,които имат време да разтълкуваме една дискусия относно бъдещите ми компоненти