Нужда от информация за един малко стар модел на РАМ HT1

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нужда от информация за един малко стар модел на РАМ HT1

Мнениеот Me Monkey God » Пет Юли 13, 2012 11:18 am

Здравейте,

Знам, че форума е препълнен с информация за РАМ HT1, но така и не намерих нищо конкретно за този модел на снимката по-долу. В момента търся да закупя рамка РАМ HT 1 размер 20, понеже в момента карам с РАМ HT1 18 и ми е леко малък, само че модела, който карам в момента е друга годна от този на снимката долу. Та ми се иска да посъбера малко информация за тази рамка на РАМ преди да я купувам.

Молбата ми е, ако някой е имал конкретно такава рамка, да каже изкаже някакво мнение за нея. Аз карам предимно кроскънтри (без даун хил и други извращения) и ме интересува здравината на рамката на този модел и конкретно подходяща ли е за този стил каране. Някой имал ли е проблеми с този модел на HT1 и въобще всякаква информация за рамката ще ми е ползена, защото в интернет не мога нищо да намеря. Единствено открих, че май модела е от 2007 година :)

Изображение

Благодаря ви предварително!

Поздрави!
Me Monkey God

Рейтинг: 1220

Re: Нужда от информация за един малко стар модел на РАМ HT1

Мнениеот Overlorda » Сря Юли 18, 2012 8:05 am

Аз карах такава около 4-5 години :) 20 инчова дори същия цвят като тази на снимката. Никакви проблеми за XC е доста удобна но си е за по-височки хора. Единсвено геометрията не и е за агресивни спускания, челния ъгъл е леко малък. Единствения проблем беше че ми се разлепи емблемата ама си я залепих обратно. Засега седи рамката в гаража ако искаш да я видиш пиши.
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Мнениеот Me Monkey God » Сря Юли 18, 2012 10:04 am

Здрасти :)

Благодаря за отговора и мнението. При мен нещата май отивам към купуването на нов РАМ, а стария ще се пуска за продажба. :smash:
Me Monkey God

Рейтинг: 1220

Мнениеот Ozzie » Сря Юли 18, 2012 12:53 pm

Overlorda написа:Единствено геометрията не и е за агресивни спускания, челния ъгъл е леко малък.

Не е малък, голям е челния ъгъл.
Малък е, ако между 62 и 65-66 градуса. На рамките за ХС челния ъгъл варира над посочените стойности.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Overlorda » Сря Юли 18, 2012 2:01 pm

Признавам си Ози моя грешка :beer:
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Назад към Продукти за крос-кънтри