От къде да си закупя гуми?

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

От къде да си закупя гуми?

Мнениеот Fluch » Чет Ное 22, 2012 10:54 am

Добре заварили в този интересен форум :) Казвам се Ангел и съм сравнително млад ентусиаст като напук на всички си карам колелото в София и не ми пука :evil:

Сега на проблема ми. Имам велосипед с 26" гуми. На тях пише 26х1.95 и имат остра нужда от смяна.

Търся къде в София мога да закупя и да ми сменят външна + вътрешна гума. Ходих в този вело магазин и там човекът ми каза, че за обикновено колело като моето няма смисъл да набивам в скъпи гуми (при него почваха от 40 на парче). Прати ме в магазин "след подлеза на НДК", където можело за 20лв да ми дадат добра гума за моя велосипед. Да обаче аз не схванах къде точно е този магазин. Чета из интернет за магазин в "Младост" но и него не го знам къде е. Карам от скоро (както се вижда) и поддръжката ми е малко чужда още. Та, кажете от къде да си взема гуми за велосипеда вътрешни + външни. Карам само градско в София и ако може някои безграйферни още по-добре.
Fluch

Рейтинг: 1200

Re: От къде да си закупя гуми?

Мнениеот zafirovp » Чет Ное 22, 2012 11:02 am

Човекът те е преатил при Близнаците. Те се намират, на спирката веднага след тунела на НДК, посока Попа. За колело с нисък клас компоненти е добре да ходиш при тях.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Re: От къде да си закупя гуми?

Мнениеот the dirty harry » Нед Дек 23, 2012 10:42 pm

Еми от илиенци :D
the dirty harry

Рейтинг: 900

Назад към Продукти за крос-кънтри