Съвет относно:SR Suntour Epicon X2 LO-R lite

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Съвет относно:SR Suntour Epicon X2 LO-R lite

Мнениеот mitkods » Сря Юни 19, 2013 8:48 pm

Здравейте,търся съвет относно тази вилка:2012 SR Suntour Epicon X2 LO-R lite или http://www.ebay.co.uk/itm/New-2012-SR-S ... 0669471%26

Ако има някой ,който кара/л да пише впечатления!10х
mitkods

Рейтинг: 1120

Re: Съвет относно:SR Suntour Epicon X2 LO-R lite

Мнениеот nick7120 » Съб Юни 22, 2013 9:07 am

Здравей от март карам горе посочената вилка.Според мен едно от предимствата на вилката е нейната лекота преди карах с duro dj e 130 като сложих епикона направо имам чувството че предницата може да "литне".Вилката като цяло работи добре карам я на 90бара налягане понеже обичам да е по-мека.Добре обира всякакви неравности в града, а в планината се държи отлично един съвет от мен ако искаш да нямаш проблеми с вилката трябва по-честичко да чистиш стеншъните и оплътнителите защото се събира АДСКИ много мръсотия след всяко каране.Единственият проблем при мен е, още като взех вилката нова ребаунда работеше добре но като го врътна на бавно и вилката започва да издава някакви странни звуци и я карам само на най-бързото връщане скоро пробвах да врътна пак ребаунда и звука се е усилил значително не знам на какво се дължи това и дали е нормално иначе като цяло вилката е страхотно :beer: :agree:
Аватар
nick7120

Рейтинг: 1238

Назад към Продукти за крос-кънтри