mitkods написа:Вдъхнови ме Райко,който направи Ком-Емине така.....
mitkods написа:Yavkata-не съм те молил да спамиш и да ми мислиш!Дадох пример,че е използвал предно-29 и задно-26.А въпросът ми беше ,дали въпросния модел ще издържи?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Разбираш?Ама явно такива умници кат теб в БГ много,щото все ще се намери някой умник" като теб да оспамят нещата....!
MacLeod написа:29 инчовата капла има диаметър - 622мм
26 инчовата капла има диаметър - 559 мм
Има два начина за описване на диаметъра на колелото - единият е ETRTO (стандарт), мери се в милиметри и описва диаметъра на каплата на мястото, където ляга борда на гумата. Другият доста популярен вариант е инчовият, който е според приблизителният външен диаметър на самата гума. Така наречените 28'' шосейни колелета и 29'' байкови всъщност са еднакви по ETRTO - 622mm, а 26'' са 559mm. Инчовото наименование е приблизително.penmark написа:Добре тугаа, във велосипедната математика, един инч колко см е?
penmark написа:Добре тугаа, във велосипедната математика, един инч колко см е?
xcrider написа:mitkods написа:Yavkata-не съм те молил да спамиш и да ми мислиш!Дадох пример,че е използвал предно-29 и задно-26.А въпросът ми беше ,дали въпросния модел ще издържи?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Разбираш?Ама явно такива умници кат теб в БГ много,щото все ще се намери някой умник" като теб да оспамят нещата....!
Пич, Райко си кара 29ка твърдак, никой човек, имащ малко мозък в главата си не би тръгнал да слага 29 отпред и 26 отзад. Още повече някой, който има голям опит като него.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта