Здравейите момчета, решил съм да си купя хидравлична предна дискова спирачка. В момента съм с механична предна и хидравличен заден В-брейк Магура(от който съм много доволен), но държа отпред да е диск. За предната ми не искам да ви говоря, абсолютен боклук Промакс иде ми да го изхвърля в гюма като преди тва го пръсна с голям чук. Постоянно трябва да я регулирам и постоянно ядове, търкат накладките в диска, не знам си кво... и днеска за последно пак се хванах да я правя и гледам буталото което бута накладката към диска, така бута накладката, че тя застава накриво и само 1/3 от нея прилага натиск върху диска... Както и да е отклоних се малко от темата, но много се изнервих.
Преди не съм си купувал части за ъпгрейд и искам да ви попитам специално за спирачките има ли нещо, което трябва да взема под внимание?

Не съм си избирал, но ще ви дам пример какви бих си купил и вие ми кажете добре ли е като за този ценови клас -
http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... prod108802 ? Доставката гледам, че е 6 евро, но пък са намалени от 80 на 45, което е бая оферта според мен. Като гледам в пакета няма диск и мисля да остана със сегашния ми и той е промакс 160мм, но той е идеално кръгъл, не накъдрен, като повечето дискове(не знам дали това има значение). Попринцип карам смесено градско и в гората, но искам да имам хубава предна и да знам, че като ми трябва ще спира

И това е като цяло, ще съм много благодарен, ако ми отговорите на всички въпроси. Преди да я купя пиша тук за да чуя и вашите мнения и съвети, защото не съм си ъпргрейдвал бике преди и съм сравнително нов

Поздрави