Искам да сменя 100мм-вата Suntour XCR вилка на моя РАМ ХТ2 с нещо с по-голям ход (120мм), 15мм ос, значително по-леко и най-вече доста по-добро. Сънтура се разлуфти рекордно бързо за съжаление, пък и тези 100мм ми идват малко за агресивно ХС и пътечки. След много четене най-накрая ми се изясни RCT3 системата на РС и съм се насочил към нея. Първоначално се бях насочил към Revelation RCT3 (120 или 130мм) преди да се светна, че тоя стержен няма къ да влезне в ХТ2-ката

Та, въпроса ми се състои от две части. Според сайта на Rockshox( http://www.sram.com/rockshox/products/sid-rct3 ) СИД-ът се предлага в три вариации на хода и в два размера стержен. До колкото видях аз няма ограничения кое с кое върви. Но се загледах по онлайн магазините и не намерих версия с 120мм вилка с 15мм ос за 1" и 1/8" стержен. Аз ли съм смотан или наистина всички 120мм-ви СИД-ове са за големия размер?
Ако горното не съществува, бихте ли ми препоръчали нещо подобно на гореспоменатия СИД?
Благодаря Ви предварително и много се извинявам ако задавам тъпи въпроси. Ще се науча рано или късно обещавам