как мислите колеги, това колело, Drag Hardy 27,5 Pro 2014, ще го купуваме с една позната, иска да го кара основно в града, и иска нещо читаво и надеждно. не знам колко тежи колежката, и не мога да преценя директно, но мисля че за града, където най-голямото натоварване е слизане и качване на бордюр, колелото ще е добър избор за нея.
Очаквам че генерално ще е равно на моя Drag twenty niner pro 2014, но ще е малко по-пъргаво заради по-малките цолове, иначе, очаквам че аз ще имам предимство по бордюрите зарад по-големите цолове. как мислите, дали това харди, ще е изхвърляне, при положение че ще се кара 90% градско, или да го взема смело. Разубедих я от идеятада купува Drag Hardy 27,5 Comp 2014, заради наистина ниското оборудване на комп, и честно да ви кажа, ми се струва че Drag Hardy 27,5 Comp 2014, си е жива гаргара, пред Drag Hardy 27,5 Pro 2014, поне при 29-ките е така. Само едно ще дам само един пример за разликата между 29-ките, комп и про, ама това важи за всичко:
Drag Twenty niner comp 2014 - дискови спирачки - механични, със 160мм дискове и отпред и отзад, на 29 цолова капла
Drag Twenty niner pro 2014 дискови спирачки - хидравлични, със 180 мм дискове отпред и отзад на 29 цолова капла
е добре де, и как очакват тоя комп да спре, бързо и надеждно, ако стане ситуация която изисква бързо спиране, защото ми се е налагало на навлизане в подлез, да спирам авариино и екстремно, и съм спирал на комфортна дистанция, от излизаща майка с количка, с про-то, а докато свикна с дискови хидравлични спирачки като концепция често вдигах задници, не защото исках, не че не ме кефи де, ама докато свикна че са силни спирачки и че с тях се бурави нежно и с един пръст. представям си, сигурно с комп ще спра едвам на милиметър от количката, чудейки се как да обясна на озверялото мамче, ъъ сори мамче не исках, ама едвам спрях щото си купих евтин велосипед разбираш ли и са му спестили от всичко и от спрачките разбираш ли за да му свалят цената.