CUBE Acid & LTD

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

CUBE Acid & LTD

Мнениеот Vladmir » Нед Сеп 13, 2015 3:28 pm

Здравейте,

Обмислям покупката на един от двата модела на CUBE. Насочил съм се към 27.5" варианти на моделите и някак си съвсем естествено ми се иска първо да направя едно кръгче преди на наброя парите :)
Та в тази връзка има ли сред Вас собственици на кой да е от моделите, размер на рамката да е 18" и да се подвизавате из София? А да, и не на последно място да сте склонни да ми дадете да врътна едно кръгче с колето, било под полицейски надзор или не :D

Ако има собственици на LTD няма значение PRO, RACE или SL модификацията, просто искам да видя как е рамката като усещане.

Също мнения и наблюдения за моделите от хора, които са имали досег до конкретните колелета са повече от добре дошли.
За желаещите да съдействат да пишат тук или на ЛС.

Поздрави на всички.
Vladmir

Рейтинг: 1200

Re: CUBE Acid & LTD

Мнениеот ЧестоНеадвкватен » Нед Сеп 13, 2015 4:02 pm

Ако не се намери, виж в байкс центъра дали нямат. Мяркали са ми се там няколко модела на кюб ама точно кои не съм заглеждал.
ЧестоНеадвкватен

Рейтинг: 1488

Мнениеот Vladmir » Нед Сеп 13, 2015 4:03 pm

Нека да вметна, че ако някой разполага с 29ка, размер на рамката 17" от някой от двата модела, също ще ми е любопитно да се кача, току виж съм залитнал към 29ка :)
Vladmir

Мнениеот Vladmir » Нед Сеп 13, 2015 4:06 pm

ЧестоНеадвкватен написа:Ако не се намери, виж в байкс центъра дали нямат. Мяркали са ми се там няколко модела на кюб ама точно кои не съм заглеждал.

Имат, но пробното кръгче е след като заплатиш колелото ;)
Нека отново уточня, че бих желал да покарам колелото, а не само да го видя на живо.
Vladmir

Мнениеот perun » Нед Сеп 13, 2015 9:23 pm

Ако нямаш необходимата практика и 10 кръгчета да направиш нищо няма да разбереш.Ако пък имаш такава практика и опит в колоезденето то параметрите на рамката и нейната геометрия,която всеки производител ясно е посочил ще те ориентира какво ти трябва.Това е причината да няма подобни пробни кръгчета и спокойно да се пазаруват велосипеди по интернет.
perun

Рейтинг: 1240

Назад към Продукти за крос-кънтри