fu4ko написа:В голяма заблуда си.Факторите ти са си добре.Аз съм 101кг 1,70 висок.От скоро започнах да возя и децата на багажника около 40кг допълнително.Всичко това без нито една скъсана спица.Каплата дори не е мръднала.Каплата е аеро,двойностенна 26 цола.Аз съм си я плел и изпъвал,демек правил.Само шината е шест лева и нещо доставна цена.Спиците и те на 10ст в веломагазина,главина с машинни лагери.Направил съм и още една главина с лагери и чака да ми дойде музата да я пренаплета на предната капла.Явно проблема не е в каплите.На шосейко-стар модел Пежо също си плетох каплите.Много добри тристенни на 14лв доставна цена.Задната имаше лека корекция след известно време и не е мръднала от тогава от началото на този сезон.Предната също аз си я правих.Смених само шината също тристенна.Всичко останало остана старото.Спиците даже ги наплетох на плетка крос 5.Не вярвах че ще изкара така.Не ми се сменяха спиците щот са хубави.Ако видиш с тази плетка как спиците се качват една върху друга при главината ще се хванеш за главата.Изобщо не е мръднала.Велосипедите се карат в града по шосе с изобилие от кръпки и дупки.За протокола:От 5 години се занимавам с ремонтна дейност на велосипеди,изправяне на капли и плетене на нови.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта