Gvt333 написа: Предполагам ,че трябва да се насоча към 700 стандарта?!?!?!
Alexi написа:а защо толкова широки ? според мен 1.5-1.6 е перфектно за из града/шосе
Напълно правилно гумите за МТБ байк за градско каране трябва да са:billclinton написа: Щото изглеждат много смешно на планински велосипед(по мое мнение)Според мен по-тясни гуми от (47-622)не е удачно да се слагат на
Mountain Bike
billclinton написа:Alexi написа:а защо толкова широки ? според мен 1.5-1.6 е перфектно за из града/шосе
Щото изглеждат много смешно на планински велосипед(по мое мнение)Според мен по тясни гуми от (47-622)не е удачно да се слагат на
Mountain Bike
Alexi написа:billclinton написа:Alexi написа:а защо толкова широки ? според мен 1.5-1.6 е перфектно за из града/шосе
Щото изглеждат много смешно на планински велосипед(по мое мнение)Според мен по тясни гуми от (47-622)не е удачно да се слагат на
Mountain Bike
това как изглеждат наистина е субективно .. но пък разликата в търкалянето е обективнасмисъл от голям балон има когато има много неравности т.е горско/планинско .. я сложи едни сликове 350-400 грама 1.3-1.6 широчки не повече , покарай ги по шосе после няма да ти изглеждат смешно .. аз даже се каня да си наплета едни 700с шини и да сложа още по тънки гуми за шосейния сет
billclinton написа:Alexi написа:billclinton написа:Alexi написа:а защо толкова широки ? според мен 1.5-1.6 е перфектно за из града/шосе
Mountain Bike
това как изглеждат наистина е субективно .. но пък разликата в търкалянето е обективнасмисъл от голям балон има когато има много неравности т.е горско/планинско .. я сложи едни сликове 350-400 грама 1.3-1.6 широчки не повече , покарай ги по шосе после няма да ти изглеждат смешно .. аз даже се каня да си наплета едни 700с шини и да сложа още по тънки гуми за шосейния сет
Ти или не си прочел внимателно това което съм написал или не си вникнал по задълбочено.
Не ти давам акъл с кви гуми да караш - ако искаш сложи и 1.1 и те стават с подходящите шини(ама за чии хуй тогава си взел планински велосипед)
Много по добре от теб знам каква е разликата в търкалянето(изпробвал съм абсолютно всякакви комбинации)
Alexi написа:аз имам 2 сета капли и си ги сменям ,щото покарвам и шосе - за чий не знам ,ама ме кефи и това не само планинското .. градска джунгла ,дупки - все пак има и шосейни велосипеди с гуми под 1" никой не е спрял да ги кара
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта