ACID BURN написа:Така... за тоя ход здрава и лека вилка за тези пари е RS Tora 302.Мммм вярно трябват ти още 40 лв., но работата е страхотна, ако не ти се дават толкова, тора 289 както каза колегата.Базово я дават 2,3 кг, ама като и резнеш стержена ,който е 255мм става около 2 кила.Относно сънтура забрави го.Пръчка е както всеки един сънтур.
L-E-G-O написа:Опитат ми с вилките е минимален (както и познанията). Не са ми ясни системите за смекчаване и т.н.т. В момента съм с XCM и не искам да коментирам как работи. Каквато и да сложа на нейно място със сигурност ще ми хареса, а то може да излезе, че е същото дърво
ACID BURN написа:Така... за тоя ход здрава и лека вилка за тези пари е RS Tora 302.Мммм вярно трябват ти още 40 лв., но работата е страхотна, ако не ти се дават толкова, тора 289 както каза колегата.Базово я дават 2,3 кг, ама като и резнеш стержена ,който е 255мм става около 2 кила.Относно сънтура забрави го.Пръчка е както всеки един сънтур.
HellBurn написа:ACID BURN написа:Така... за тоя ход здрава и лека вилка за тези пари е RS Tora 302.Мммм вярно трябват ти още 40 лв., но работата е страхотна, ако не ти се дават толкова, тора 289 както каза колегата.Базово я дават 2,3 кг, ама като и резнеш стержена ,който е 255мм става около 2 кила.Относно сънтура забрави го.Пръчка е както всеки един сънтур.
Незнам дали си карал сънтур Rux S, но при никакви положения неможеш да кажеш, че е дърво!!! Вилката за 400 лева, бих казъл, че работи по-добре от някои марзочита. Пак казвам незнам дали си каръл сънтур Rux S, но според мен се изказваш неподготвен.
неискам спорове и кавги, изразявам мнение
Защо още 40 лв?Моята е такава и беше 380 лв в БАС юни месец миналата година,с 60 лв ли са ги вдигналиНо ако L-E-G-O реши да прежали още 40лв., наистина 302 U-turn е удачен избор, защото в сравнение с 289 има и реглаж на забавянето при сгъване + заключване. Ако му трябват такива, де.
bdz43r написа:~2200g със 190мм стержен.Admin написа:302 U-Turn не е много лека - около 2,5кг си е.
И азAdmin написа:Е, аз ти говоря за реалното й теглоВ момента карам една такава.
L-E-G-O написа:RS Tora 302 си харесах от изброенитесамо да попитам какаво е turn key и poplock (и на двете има нарисувано катинарче, но каква е разликата)
Admin написа:bdz43r написа:~2200g със 190мм стержен.Admin написа:302 U-Turn не е много лека - около 2,5кг си е.
Е, аз ти говоря за реалното й теглоВ момента карам една такава.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта