Аз от половин година карам с 661 Race Knee Shin, И съм със сравнително добри отзиви.Трябва да поясня, че карам по-агресивно крос-кънтри и предпочитам по-голямата сигурност пред голямото удобство. Уточнението, че преди това не съм имал каквито и да било протектори също е важено- тоест не модга да направя реално съпоставяне между този и друг продукт. Истината е че свикнах да карам с наколенки и съм спестил доста болка от педали по пищялите и от градски, и горски неволни "слизания" от колелото. Иначе да ви кажа, че не се потя...

))Дори и сега през зимата събуя ли ги- пищялите мокри:)

Тествах ги, още като бяха нови, на тазгодишната обиколка на витоша, след 100км, само на едно място чувствах претриване, което беше от моето малоумно, излишно пренатягане на ластиците. Вчера се почудих дали да ги сложа, само до магазина, и добре че го направих:) Един муньо ме засече с кола, подхлъзнах предната гума и айдййй на асвалта по коленца:)Чак в къщи видях че съм скъсал здраво панталона.Така че за мен лично поговорката идва така-Страх лозе пази, макар и да върти тегаво и да поти прасците:)))
Like Steven Segal I'm hard to kill....