Не разбирам много и за това и питам.
И ако може да попитам каква е разликата между 2те

Ако темата не е за тук се извинявам. Нека бъде преместена на мястото й

Благодаря предварително
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
XCT е много гадна вилка.. При мен се разлуфти доста гадно (а я карах само с вбрейк), и сега я чакам ХЦР локаут вбрейк версията да я доставят, че това ХСТ се не трае...winger написа:Аха ама отпред или отзад да я сложа. Все отпред ми казват пък ти сега казваш перф. за отзад ... защо ?
За рамката не съм се притеснявал особено, по-скоро имах опасения отностно вилката ( ХСТ )
Значи виж.. може и мойта бройка да е била дефектна.. А и един път се ударих в едно дърво (с не повече от 10-15 км/ч - може и от това да е). Да се разлуфти значи да има ¨клатене¨ напред-назад там, където горната и долната част се свършват. може би има нужда от профилактика, но от доста време я карам така, т.е. сигурно вече съм я разбил. Все си мисля, че е по-добре да ползвам прилични вбрейк с добри накладки (ще си купувам кулстоп), от колкото евтини дисковиwinger написа:Какво значи да се разлуфти![]()
Четох доста в ЧЗВ, но не намерих баш каквоти ми трябва
Ами аз съм 71-2 кг., а до колко карам спокойно не знам, но не смятам че карам много лудо
winger написа:чудя се дали да си сложа диск. Карам ХС. Нямам много много пари...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта