Ще я монтирам на рамка Ontario L рамер. Висок съм 180см и тежа 80кг. Как точно ще я карам незнам, защото до сега съм карал само спускане.
Като цяло съм отворен и за други предложения за модел, но тази бая съм си я навил на пръста

Severus Snape написа:a защо не Rock Shox Dart2
bodo написа:И аз се присъединявам към съвета на отговорилите преди мен за модела с Eta,
Като един плюс обаче на MX-pro е че можеш да я заключиш на различна височина, което е доста удобно при въртене нагоре и каране в града. Освен това и има степени на заключване, при които се забавя скоростта на сгъване - това пак за в града. Въздушната пружина е елиминира необходимостта от търсене на пружи за по-лек или по-тежък човек
Спрямо Tora - 300g по-лека.
Не можах да намеря цената на Tora 318?
Yasen написа: Но имам 2 въпроса, първият към HepBeH_XaMcTep:
След като напомпи вилката по твой вкус, а не по зададени стойности имаше ли проблеми след това с нея?
Много ли се усеща разликата в хода от 12 на 10см при този стил каране?
Yasen написа:Относно Реконите - кефят ме, но не ми се вързват в бюджета. А и съм фен на Марзо-то от доста време. Имам опит с него и откровено казано го предпочитам.
Yasen написа:И трети въпрос бонус? С наличието на още една система (ETA) това означава ли по-сложна и честа профилактика и по-кратък живот на вилката?
КонтрабандистHepBeH_XaMcTep написа:
...драсни 1 лс; мисля, че мога да ти дам доста по-добри предложения, за подобна цифра(мх про от тук)
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта