Цялата ми дилема е следната: определено XCT-то като вилка не ми допада и съм се замислил за нещо новичко, лекичко като за XC, но пък и здраво за доста агресивното ми каране надолу. С твърда рамка съм (даже някой ако ми каже колко тежи рамка на Bianchi Doss , ще съм много благодарен, че неможах да си намеря тази информация), тъй че няма да я "изнасилвам". Проблемът идва от там , че преди време направих едно падане и си строших аливио командите и сложих XT-та , които са за v-brakes, пък всичко ново и леко е за дискове само.. Пък на обиколката на Витоша ми се строши и предния v-brake, та малко се контузих , та имам време да премисля следното.. така и така съм решен да сменям амортесиора, вече е наложително да си сменям и спирачките.. да си взема стар шок на старо с v-brake-ове , да сложа някой XTR, който знам че ще работи отлично, или да си взема нов шок, и да сложа механична дискова спирачка, която нямам ни най-малка идея дали ще работи културно за агресивното ми каране , пък и как ще е поддръжката въобще! За това докато ми отминат травмите от паданията, да получа малко помощ от Вас, за която предварително ви благодаря