Искам да питам за съвет какъв байк да си взема за 700 кинта бюджет. Тип твърда рамка и търся нещо примерно с преден диск. Всякакви съвети и идеи са добре дошли

Мерси предварително.
stuff_rider написа:RAM HT1 е перфектен за теб само ше поискаш да ти сменат спирачките с дикови едни авид бб5 ще са ти добре
jd написа:THEZOGGO написа:Ще трябва да смени и главините май, а?![]()
![]()
![]()
Ниският (не най-ниския дето е с V-brake) не е ли с диск? Няма да има нужда сменя главините. Може и да бъркам де, но по спомен така си мисля.
cRazzY_Y написа:Оплювайте ме колкото си искате.. Само искам да постна това: http://www.crosscycle.com/products/buy/54/sporter
821 лв, но с XCR-LO, 2 хидравлични дискови спирачки Shimano, 27 ск, изцяло Deore.. Ще кажете, че е Крос - да, така е, но комппонентите са му добри. Само за шините и спиците не съм сигурен, не ще издържат. Ram HT1.DB изглежда по-добър вариянт, понеже е доказан модел на доказана марка, но спирачките са му механични BB5, които според мен не са на нивото на хидравличните. Вилката му е Dart 1 - тук със сигурност XCR-LO е по-добра. По-лека е, и хода й е 120 мм срещу 100 мм макс на Dart 1. Оплювайте ме колкото си искате, само искам да ви покажа Кросът..
Нема ли вариант за само преден диск на ХТ1 рам ???
dimchev написа:подяволите хода гледам струвам чета и сички плашат с мнения че тоя Рам ХТ1 се чупел много пфф абе се пак май ше го зема ама не знам при спукване какво да права
HepBeH_XaMcTep написа:dimchev написа:подяволите хода гледам струвам чета и сички плашат с мнения че тоя Рам ХТ1 се чупел много пфф абе се пак май ше го зема ама не знам при спукване какво да права
За крос-кънтри каране е достатъчно здрава.... а и по някои мои наблюдения..... и за доста по-агресивно каране става...
dimchev написа:подяволите хода гледам струвам чета и сички плашат с мнения че тоя Рам ХТ1 се чупел много пфф абе се пак май ше го зема ама не знам при спукване какво да права
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта