mindevent. написа:Е то е ясно, че ще е с нещо по-ново обаче който питам никой не ми препоръчва ht3 пред th1.db

Еми най-вероятно защото 3-та е нов продукт,и още няма кой знае какви впечатления от него. Аз лично имам такъв велосипед,но нямам база за сравнение с другите модели(само 2-ка малко съм карал,но не беше мой размер) Изцяло от теб зависи,но според мен и 2 и 3 са по-добри от 1-цата.
Ако решиш да си взимаш 3-ка мога да ти дам един съвет,сложи си бб7 вместо бб5 със 185 диск отпред и 160 отзад + вилка дарт3(вместо2-ка) и ще ти излезне със 70-80 лева повече (приблизително,но най-добре да питаш в магазина) но определено си заслужава,защото при мен се оказа,че не ми стига спирачната сила и сега ще купувам нова спирачка за отпред.
И все пак нещата стоят така от моя гледна точка,всичко зависи от теб!
Mercedes&Maniak написа:Според мен предимството на НТ3 е минимално и най-добрия вариант е да си вземеш НТ1 DB и да смениш рамката с такава на НТ2 и да сложиш 185мм диск отпред , а после да мислиш за по-добра вилка
И как разбра колко точно е предимството и за коя рамка е,и в отношение на какво!? Изобщо как може да кажеш на някой да си купи колело и после да купува и нова рамка,няма ли да е малко по-размуно да си сглоби направо хт2 с компоненти по негов избор? Абе и аз не съм много запознат,ама и ти цепиш мрака...(с две рамки във всяка ръка)