_SoRa_ написа:Гледам, гледам и ... не вярвам тази седалка да е 185гр.
Ako някой има такава и знае реалното тегло нека сподели.
_SoRa_ написа:И аз искам да попитам /макар да знам, че от дупе до дупе разлика колкото искаш/ дали седалките, които са с леко повдигнат профил са по удобни за по- продължително каране
atanasuzunov написа:... Според мен въпорса е да покараш 10-тина дни със която и да е седалка и свикваш с нея. В началото и с най-удобната ще се чувстваш некомфортно.
denises26 написа:Виждам, че тук се е заформила доста обширна дискусия на тема седалки, та дали ще ми позволоте да вметна и аз моето питане? По принцип знам, че една седалка докато не се пробва няма как да се разбере дали е удобна на конкретния човек, но питането ми е друго. Може ли някой, който е карал тази седалка ( http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1204 ) да сподели дали чувства дискомфорт в областа на гениталиите. Виждам, че няма анатомичен канал и се чудя дали няма да е вредно за простатата. Стилът, в който смятам да я карам е XC, AM и градско. Доста време се задържам на седалката и затова ме вълнува този въпрос.
atanasuzunov написа:... Според мен въпорса е да покараш 10-тина дни със която и да е седалка и свикваш с нея. В началото и с най-удобната ще се чувстваш некомфортно.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта