А да сте чували за 10 офтопика в една тема ?Иначе Night falcon e прав,досаден си,говориш като 14 годишно и сигурно си нещо такова,от необразованите въздухари,ако ще помагаш на някой няма да стане с снимка на твоето колело,по добре му дай линк към снимка на колелото с всичките му спецификации и комплектовка.
По темата :
Избери си големината и вида и като цяло всичко по колелото зависи от това къде и как ще го караш....ако искаш обективна информация трябва да ни дадеш повече информация за това какви стилове ще караш колелото,какъв бюджет и предпочитания имаш.
Това колело е с 13 инчова седалкова тръба,тоест 13 инча по 2,6 сантиметра=33,8 см+175 мм курбели-тоест горе растоянието от пода до чатала ти трябва да е 55-70 см за да ти пасва ако питаш мен,което не ми се вярва ако си 1,70,аз съм 1,75 и карам с рамка която е 19-20 инча.....Ако държиш на това колело,виж в какви размери го има.Аз лично не бих си зел колело на спринт за 550 лева,не се лъжи по отстъпката...
Ако искаш нещо друго , бих ти препоръчал да разгледаш този сайт,има доста инфо за Драговете
http://www.dragbicycles.com/