Ами,зависи.Шините ми харесаха,вместиха се в бюджета ми и са маркови.Питам за впечатления,за да знам какво да очаквам от тях,колко натоварване биха издържали и т.н. Базови са за Drag Ontario TE,Pro и др. велосипеди начален клас, което си е известна гаранция за качество.Имаш ли някакви впечатления за тези шини или не?acidrain написа:Не че нещо, ама тоя въпрос не се ли задава преди покупката
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
EccentricMOTION написа:Много точно си задал въпроса. Mach 1 EXE бяха базовите ми шини на Drag One. Карах ги около 6м, използвайки "Единичката" като учебно колело за спускане. Карах ги нагоре, надолу, по асфалт, по черен път, по пътеки, скачах с тях падове /до 1.5м/. Резултата беше само натягане на спици периодично, почти минимално изкривяване. До сега не съм я подбивал. В момента шините се карат от моето момиче с V-brake при което не откривам дефекти. Имат много живот и потенциал.
Като недостатък бих казъл, че спирачната повърхност на шината не е от най-добрите. При по-продължително използване с В-брейк предполагам ще се износи. Успех и по-малко изкривявания
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта