Впечатления за Mach 1 EXE

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Впечатления за Mach 1 EXE

Мнениеот drum_sk8_er » Чет Авг 13, 2009 5:40 pm

Наскоро си купих шини Mach 1 EXE 559 19c.Ще съм ви много благодарен ако може да споделите някакви впечатления от тези шини.
drum_sk8_er

Рейтинг: 1200

Re: Впечатления за Mach 1 EXE

Мнениеот acidrain » Чет Авг 13, 2009 6:54 pm

Не че нещо, ама тоя въпрос не се ли задава преди покупката :D
Gott mit uns
Изображение
Аватар
acidrain

Рейтинг: 1800

Мнениеот drum_sk8_er » Пет Авг 14, 2009 1:27 pm

acidrain написа:Не че нещо, ама тоя въпрос не се ли задава преди покупката :D
Ами,зависи.Шините ми харесаха,вместиха се в бюджета ми и са маркови.Питам за впечатления,за да знам какво да очаквам от тях,колко натоварване биха издържали и т.н. Базови са за Drag Ontario TE,Pro и др. велосипеди начален клас, което си е известна гаранция за качество.Имаш ли някакви впечатления за тези шини или не?
drum_sk8_er

Мнениеот acidrain » Пет Авг 14, 2009 6:37 pm

Онтариото ми е с такива шини.Няма от какво да се оплача, а не е като да не съм ги тормозил.Издържат и по-агресивно XC.
Gott mit uns
Изображение
Аватар
acidrain

Рейтинг: 1800

Мнениеот psixopat » Пет Авг 14, 2009 6:44 pm

Карам с такива от 13 декември, вече 8 месеца и един ден :lol: и нямам проблеми.Карам XC и съм доволен.Но мисля, че всичко над ХС ще им се отрази зле.Не казвам, че са лоши, но просто не са шини от които да очякваш чудеса. :agree:
П.П ти за колко ги купи, просто питам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот drum_sk8_er » Съб Авг 15, 2009 7:19 am

То се предполага,че за тия пари няма да стават за DJ или DH.Аз карам предимно градско и XC.Вкарвам агресия,бордюри,стълби скачам от тук от там,ако се налага :)
П.П. Цената варира около 18-20 лева.
drum_sk8_er

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Авг 16, 2009 5:21 pm

Много точно си задал въпроса. Mach 1 EXE бяха базовите ми шини на Drag One. Карах ги около 6м, използвайки "Единичката" като учебно колело за спускане. Карах ги нагоре, надолу, по асфалт, по черен път, по пътеки, скачах с тях падове /до 1.5м/. Резултата беше само натягане на спици периодично, почти минимално изкривяване. До сега не съм я подбивал. В момента шините се карат от моето момиче с V-brake при което не откривам дефекти. Имат много живот и потенциал.
Като недостатък бих казъл, че спирачната повърхност на шината не е от най-добрите. При по-продължително използване с В-брейк предполагам ще се износи. Успех и по-малко изкривявания ;)
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот drum_sk8_er » Вто Авг 18, 2009 5:00 pm

EccentricMOTION написа:Много точно си задал въпроса. Mach 1 EXE бяха базовите ми шини на Drag One. Карах ги около 6м, използвайки "Единичката" като учебно колело за спускане. Карах ги нагоре, надолу, по асфалт, по черен път, по пътеки, скачах с тях падове /до 1.5м/. Резултата беше само натягане на спици периодично, почти минимално изкривяване. До сега не съм я подбивал. В момента шините се карат от моето момиче с V-brake при което не откривам дефекти. Имат много живот и потенциал.
Като недостатък бих казъл, че спирачната повърхност на шината не е от най-добрите. При по-продължително използване с В-брейк предполагам ще се износи. Успех и по-малко изкривявания ;)

Благодаря за инфото.Значи са подходящи за по агресивно натоварване.Аз съм с веобразни спирачки и нямам намерение да минавам на дискови,ама ако се изхабяват лесно не е проблем,по-важното е да не се кривят на всеки скок :)
drum_sk8_er

Назад към Продукти за крос-кънтри