NovemberCharlie написа:Аз ще ти кажа - спускане под лифта на Драгалево с Драг Хакер.
did написа:Какъв точно е тоя стил на каране, който изисква едновременно носене на раница и FF?
papi007 написа:Само знай че не винаги евтиното излиза най-евтино
papi007 написа::offtopic:did написа:Какъв точно е тоя стил на каране, който изисква едновременно носене на раница и FF?
Стилът на повечето хора в "Нашата група", които карат с FF
did написа:Стана ми интересно: Какъв точно е тоя стил на каране, който изисква едновременно носене на раница и FF?
NovemberCharlie написа:Ще ми се хората от "Вашата група", които карат ХС с фулфейс, да идат да покарат на родопското равно с did.
zpaz написа:аз лично от доста време заглеждам тази раница- има мрежа за каска и кемъл бак, но не съм я пробвал.
http://www.tashev.bg/bul/hydro_trax.htm
papi007 написа::offtopic:did написа:Какъв точно е тоя стил на каране, който изисква едновременно носене на раница и FF?
Стилът на повечето хора в "Нашата група", които карат с FF
eminem94 написа:В "Нашата Група" наистина не карат с full face но аз имам достатъчно белези по лицето и не искам техният брои да се увеличава.Благодаря за насоките .
Mazoratti написа:...дано си взел с дишащ гръб
Ozzie написа:и да е с дишащ гръб, все тая
това не е раница за колоездене
казвам го от опит, тъй като имам същата, модела от преди 4 или 5 години, също с дишащ гръб
карал съм с нея и мога да кажа, че просто всичко подгизваше от пот - дрехи, раница и пр.
Чоко и Боко написа:С коя раница може да се избегне потенето не гърба ?
kibikoff написа:гърба е с протектор и изобщо не е проветрив
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта