Зададен по друг начин въпроса: Кой са слабите моменти в стандартната окомплектова според вас(ако има такива)?!
Inzagi написа:Аз карам HT2 от около 9-10 месеца и до сега не съм имал сериозни проблеми ,единствено ми се прецака на вилката врътката на рибаунда (още същия ден като го купих) и не ми се разправяше да я оправям въпреки че беше в гаранция .Пуках също много често гуми и затова смених High Roller-ите които по принцип са много хубави гуми ,но както ми казаха нямали никаква защита за сметка на лекото си тегло.През последния месец и половина си го карам всеки ден до работата в сняг и студ( 20 км двете посоки) и единствено слагам масло на веригата и си ме вози но предполагам че пролетта ще трябва да се сменят венци верига и курбели които се износиха доста за това време(~7500 км ).Не се сещам да съм имал по сериозни проблеми с него.Единствено в началото имах един много дразнещ шум които не можех да разбера от каде идваше и помня че го носих на много места и никаде не можеха да ми го оправят накрая в Bike Center-а (подуенe) ми го fix-наха оказа се нещо в средното не е било затегнато добре или нещо от сорта
което маи си е нормално за ново колело т.е.след като го покараш известно време трябва да се потегне колелото като цяло.
И те така
ICEonFIRE написа:Първо нема такова чудо като защитена от пукане гума
ICEonFIRE написа:Първо нема такова чудо като защитена от пукане гума!
veno написа:ICEonFIRE написа:Първо нема такова чудо като защитена от пукане гума!
Айде бе!
ICEonFIRE написа:veno написа:ICEonFIRE написа:Първо нема такова чудо като защитена от пукане гума!
Айде бе!
Ако става въпрос за това - http://vbox7.com/play:b5dc2c24 ,то е неприложимо в планинското колоездене.И дори да има някакви такива гуми,то това е чисто издребняване от твоя страна,защото тук ставаше въпрос за "хай-ролера",който сравнен с доста други гуми за крос-кънтри и АМ е по-добър.
ICEonFIRE написа:Сигурно сте прави,но аз засега съм си доволен от гумата.
ICEonFIRE написа:Сигурно сте прави,но аз засега съм си доволен от гумата.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта